logo350

Vi elsker å reise på storbyferie til London

Vi elsker å reise på storbyferie til London

Vi elsker å reise på storbyferie til London

Vi elsker å reise på storbyferie, men de bærer ofte preg av et hektisk program og at man vil oppleve mest mulig på kortest mulig tid.

Mange forhåndsbestiller billetter til ulike severdigheter og andre aktiviteter på nett. Dette gjør at man sparer tid i billettkøen, men det kan uansett være timelange køer for å komme inn på de mest populære attraksjonene, selv om man har kjøpt billetten hjemme før man reiste.

Nå får stadig flere, øynene opp for at det kan være smart å kjøpe en forbi-køen-billett. Da kan du definitivt være sikker på å få sett mye på kort tid og du får du mer tid til å nyte mat, shopping og alt annet som du måtte ønske å gjøre.

GetYourGuide selger billetter til guidede turer og andre opplevelser over hele verden og de kan fortelle at forbi-køen-billetter har økt i popularitet blant reisende i det siste .
Vi gir deg forslag til noen supre attraksjoner og aktiviteter i noen av de mest populære storby-destinasjonene, som anbefalt av GetYourGuide. Mange av disse gir deg prioritert adgang og betyr at du elegant kan gå forbi køen. Og nei, det trenger ikke å koste skjorta.
Harry Potter-tur – Utforsk de fortryllende kulissene i Harry Potter-filmene og gå i fotsporene til favorittkarakterene dine på Warner Brothers Studio. Transport er inkludert.
St. Pauls katedral: Forbi-køen-billett – Nyt rask adgang til Londons landemerke; St. Paul katedral. Utforsk katedralen og krypten, klatre deretter opp trappene til dens 3 gallerier og se London fra kuppelens topp.
Tower of London – Billetter inkluderer adgang til området og utstillingen av de britiske kronjuvelene. I tillegg kan du bli med på en omvisning hvor du kan reise tilbake i tid og lære om intriger, henrettelser og tortur som har foregått på stedet.

Madame Tussaud – Populært for alle aldre. Opplev glitter og glamour. Møt dine favorittkjendiser og bli fasinert av de naturtro voksfigurene.

https://bit.ly/2XhJlfj

Facebook
Twitter
LinkedIn

Søk her

Siste post

Relaterte innlegg

Choral Eveningsong St Pauls Cathedral

Evensong, som gjennomføres hver kveld er den mest populære messen i katedralen og synges av kirkens eget mannskor og/eller guttekor. Mandag-lørdag 17.00. Søndag 15.00 Adresse: Ludgate

Les mer »

Historiske puber i London

Pub er en forkortelse for Public House, et sted hvor man går for å møte venner, drikke og kanskje innta et måltid. Ifølge byens turistmyndigheter er

Les mer »