London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Topp 10 London

1. British Museum
Det verdensberømte British Museum stiller ut verk av mennesker fra forhistorisk til moderne tid, fra hele verden. Høydepunkter inkluderer Rosetta Stone, Parthenon skulpturer og mumiene i Ancient Egypt samlingen. Inngang er gratis, men spesielle utstillinger krever billetter.
Adresse: Great Russell Street, London, WC1B 3DG
Åpent: Daglig fra 10.00 – 17.30
Nærmeste undergrunn: Tottenham Court Road

2. London Eye
London Eye er en av de mest visuelt slående strukturer i verden. London Eye tilbyr deg også et nytt perspektiv på en stor by. Dub tas med 135 meter opp i luften i en glassboble, og kan se Londons berømte gater, kirker, palasser og monumenter i 360 graders panorama – og på en klar dag – kan du se hele 40 km avgårde, helt til Windsor Castle.
Dette må bare oppleves og er garantert en opplevelse for livet!
https://londontownno.tixuk.com/…/london-eye-fast-track-expe…

3. Tate Modern
Plassert på bredden av Themsen finner du Tate Modern, Storbritannias nasjonale museum for moderne- og samtidskunst. Sin unike form har den fordi det tidligere var en kraftstasjon. Galleriets restauranter byr på fin utsikt over byen. Inngang er gratis, men spesielle utstillinger krever billetter.
Adresse: Bankside London SE1 9TG
Åpent: Søndag til torsdag 10.00 – 18.00. Fredag og lørdag 10.00 – 22.00
Nærmeste undergrunn: Southwark eller Blackfriars.

4. National Gallery
Kronen på verket på Trafalgar Square. London National Gallery er et stort og staselig bygg fylt med over 2.000 vest europeiske malerier fra det 13. til det 19. århundre. I dette ikoniske kunstgalleri finner du verker av mestere som Van Gogh, da Vinci, Botticelli, Constable, Renoir, Titian og Stubbs. Inngang er gratis, men spesielle utstillinger krever billetter.
Adresse: Trafalgar Square, London WC2N 5DN
Åpent: Daglig fra 10.00 – 18.00. Fredag 10.00 – 21.00
Nærmeste undergrunn: Leicester Square/Picadilly Circus/Charing Cross

5. Natural History Museum
Både den permanente dinosaur utstilling, og de mer skiftende utsillinger av de største, høyeste og sjeldneste dyrene i verden, gjør Natural History Museum verdt et besøk. Se en full størrelse blåhval, en 40 millioner år gammel edderkopp, og den vakre Central Hall. Inngang er gratis, men spesielle utstillinger krever billetter.
Adresse: Cromwell Road, London, SW7 5BD
Åpent: Daglig fra 10.00 – 17.50
Nærmeste undergrunn: Gloucester Rd eller South Kensington

6. Science Museum
Science Museum er et museum for naturvitenskap og teknologi på Exhibition Road i South Kensington i London. Det ble opprettet i 1857 og er en av Londons fremste turistattraksjoner med 2,7 millioner besøkende årlig. Museet har gratis inngang.
Adresse: Exhibition Road, South Kensington, London SW7 2DD
Åpent: Daglig 10.00 – 17.45. Fredag 10.00 – 22.00
Nærmeste undergrunn: South Kensington

7. Madame Tussauds
Millioner av mennesker har strømmet gjennom dørene hos Madame Tussauds siden de åpnet over 200 år siden og det er fortsatt like populær. Det er mange grunner til denne varige suksess, men i hjertet av det hele er god gammeldags nysgjerrighet.
Dagens besøkende sendes på en unik reise gjennom verdener av personer med A-liste kjendiser, sportslige legender, politiske tungvektere og historiske ikoner. Og så er det mer interaktive stjerner.
https://londontownno.tixuk.com/…/madame-tussauds-premium-ti…

8. Dagstur med buss til Harry Potter studio
Bli med oss inn i Harry Potters magiske verden i Warner Bros studio utenfor London. Se hvordan Harry Potter filmene ble laget, og bli med bak kulissene. Vi har satt sammen en pakke med hotell, transport fra London til studio, samt inngangsbillett. Studio Tour London gir en fantastisk ny mulighet til å utforske de magiske Harry Potter filmene – den mest vellykkede film serien gjennom tidene.
https://londontownno.tixuk.com/…/warner-bros-studio-tour-wi…

9. Buss sightseeing i London
Se det beste av London fra buss. I prisen inngår også guidede spaserturer samt en båttur på Themsen. Billetten er gyldig for bussreiser i 24 timer.Dette er den originale Hop på – Hop av måten at se London på fra toppen af en av deres mange dobbeltdekkere. Kortet gjelderi 24 timer i strek, dvs. du velger selv når du vil benytte kortet, f.eks. fra kl. 14:00 lørdag til kl. 14:00 neste dag, søndag.
https://londontownno.tixuk.com/…/the-original-tour-london-s…

10. Tower of London
Tower of London er selvsagt mest kjent for Storbritannias kronjuveler og Beefeater’ene (vakter også kalt Yeomen Warders), men attraksjoner slik som det Det hvite tårnet/The White Tower, The Bloody Tower og The Traitor’s gate er også verdt et besøk når man er på det mer enn 900 år gamle Tower of London.
https://londontownno.tixuk.com/attractions/tower-of-london

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no