London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

The Queen’s Platinum Jubilee 2022

Den 6. februar ble Hennes Majestet Dronningen den første britiske monarken som feirer et platinajubileum, som markerer 70 års tjeneste for folket i Storbritannia og samveldet.

For å feire dette enestående jubileet, vil arrangementer finne sted gjennom hele året, som kulminerer med en fire dagers bankholiday i Storbritannia fra torsdag 2. til søndag 5. juni. Bankholiday vil gi en mulighet for lokalsamfunn og mennesker i hele Storbritannia til å komme sammen for å feire den historiske milepælen.

Torsdag 2. juni
Dronningens bursdagsparade (Trooping the Colour): Over 1400 paraderende soldater, 200 hester og 400 musikere vil delta i den tradisjonelle paraden for å markere dronningens offisielle bursdag.

Fra Buckingham Palace vil paraden flytte ned The Mall til Horse Guard’s Parade, sammen med medlemmer av kongefamilien på hesteryggen og i vogner. Paraden avsluttes med den tradisjonelle RAF fly-past forbi, overvåket av dronningen og medlemmer av kongefamilien fra Buckingham Palace-balkongen.
Billetter til dette utrolige spektakulære er tilgjengelig for publikum.

Lørdag 4. juni
Platinafest på palasset: BBC vil iscenesette og kringkaste en spesiell livekonsert fra Buckingham Palace som vil samle noen av verdens største stjerner for å feire de mest betydningsfulle og gledelige øyeblikkene fra dronningens syv tiårs regjeringstid. Deler av publikum vil bli invitert til å søke om å delta på denne spesielle begivenheten, og detaljer om stemmeseddelen for britiske innbyggere for å sikre publikumsbilletter.

Royal Collection Trust
Tre spesielle utstillinger som markerer viktige hendelser i Hennes Majestets regjeringstid – tiltredelsen, kroningen og jubileene – vil bli arrangert i de offisielle kongelige residensen fra juli 2022.

Ved sommeråpningen av statsrommene i Buckingham Palace vil portretter av dronningen tatt av fotografen Dorothy Wilding mellom 1953 og 1956 vises, sammen med gjenstander av Hennes Majestets personlige smykker som bæres under møtene.

 

Søndag 5. juni
The Big Jubilee Lunch: Hvert år siden  2009 har The Big Lunch oppmuntret lokalsamfunn til å feire sine forbindelser og bli litt bedre kjent med hverandre, og komme sammen for moro og vennskap. I 2022 vil The Big Lunch bringe jubileumsfeiringen inn i hjertet av hvert samfunn.

Folk inviteres til å dele vennskap, mat og moro med naboer som en del av platinajubileumsfeiringen. En stor jubileumslunsj kan være stor eller liten – gatefest eller piknik, te og kake eller en hagegrill. The Big Lunch gir tips og ideer for å arrangere et arrangement. Over 1400 mennesker har registrert seg for å arrangere store jubileumslunsjer så langt, med arrangementer som planlegges over hele landet.

 

På en slik royal tur, må du også unne deg å bo som de kongelige.
Vi vil derfor tilby deg en uforglemmelig opplevelse The Bailey’s hotell i fasjonable Kensington. Sjarmerende viktoriansk hus fra 1880.
En weekend med litt luksus

Vil du heller bruke pengene på opplevelser, har vi hoteller i alle prisklasser.

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no