London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Slik kommer du deg fra flyplassen til London sentrum

London kan nås via mange flyplasser, og både Gatwick, Heathrow og Stansted er innenfor rekkevidde på 30-50 minutter med skinnegående transport.
I Londonområdet er det totalt 6 internationale flyplasser, og flere små. Tilsammen betjener de det største antall passasjer i verden, rundt 164 millioner pr år.

Fly til og fra Gatwick med Norwegian

Gatwick (LGW) er lokalisert i West Sussex, 45 km sør for byen. Midt imellom London og Brighton. Flyplassen har bare en rullebane, og er den mest travle rullebanen i verden.
Her har Norwegian en av sine største baser i Europa. En meget oversiktlig og grei flyplass både å lande og ta av fra. Oversiktlig og lett å finne fram. Norwegian har også utplassert egne innsjekkingsautomater, samt mange skranker. Flyplassen har 2 terminaler, North og South terminal. Alle Norwegian fly lander på South terminal.

Raskest er Gatwick Express
Toget direkte fra flyplassen til London Victoria stasjon. Herfra kan du ta banen rundt i byen. Toget går hvert kvarter og tar ca 30 minutter.
Du kan ta Victoria Line til King’s Cross St.Pancras. Bytt over til Piccadilly Line til hotellene våre på Russel Square (16 minutter).
https://www.gatwickexpress.com/

Billigst er flybuss
Det beregnes bortimot 2 timer avhengig av trafikken. Denne stopper også på Victoria stasjon.
Herfra tar du Victoria Line til King’s Cross St.Pancras. Bytt over til Piccadilly Line til hotellene våre på Russel Square (16 minutter)
Herfra går det bane rundt i hele London.
https://www.nationalexpress.com/en/airports/gatwick

Enkleste (og den jeg foretrekker) er Thamaslink

«Best value for money»
Tog fra Gatwick. Dette er rutetog som går til Kings Cross & St Pancras International stasjon, tar ca 1 time. Toget går hver halvtime i begge retninger. Herfra tar du Picadilly Line til hotellene våre på Russel Square (2 minutter)
https://tinyurl.com/mjz8jzsk

NYESTE INNLEGG

Opplev moderne og samtidskunst på Tate Modern. Se verk av Andy Warhol, Damien Hirst, Ai Weiwei og andre kunstnere. Lær om kunstbevegelser, delta på workshops,

Beundre en samling av vestlig europeisk kunst fra 1300-tallet til 1900-tallet på National Gallery. Se verk av Leonardo da Vinci, Vincent van Gogh, Claude Monet

Gå ned i denne fascinerende krypten, den største i London, og se gravene til berømte personer som admiral Nelson og Sir Winston Churchill. Lær om

Opplev den pittoreske Regent’s Canal på en spasertur, sykkeltur eller båttur. Beundre den vakre arkitekturen langs kanalen, stopp ved koselige kafeer og puber for mat

Denne store parken i Nordvest-London tilbyr en oase av fred og ro midt i den travle byen. Gå tur, sykle, jogge eller bare slapp av

Dette UNESCO-verdensarvsteder er et botanisk eventyr med over 50 000 forskjellige plantearter fra hele verden. Gå deg vill i vakre hager, besøk historiske palasser som

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no