London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Slik kommer du deg fra flyplassen til London sentrum

London kan nås via mange flyplasser, og både Gatwick, Heathrow og Stansted er innenfor rekkevidde på 30-50 minutter med skinnegående transport.
I Londonområdet er det totalt 6 internationale flyplasser, og flere små. Tilsammen betjener de det største antall passasjer i verden, rundt 164 millioner pr år.

Fly til og fra Gatwick med Norwegian

Gatwick (LGW) er lokalisert i West Sussex, 45 km sør for byen. Midt imellom London og Brighton. Flyplassen har bare en rullebane, og er den mest travle rullebanen i verden.
Her har Norwegian en av sine største baser i Europa. En meget oversiktlig og grei flyplass både å lande og ta av fra. Oversiktlig og lett å finne fram. Norwegian har også utplassert egne innsjekkingsautomater, samt mange skranker. Flyplassen har 2 terminaler, North og South terminal. Alle Norwegian fly lander på South terminal.

Raskest er Gatwick Express
Toget direkte fra flyplassen til London Victoria stasjon. Herfra kan du ta banen rundt i byen. Toget går hvert kvarter og tar ca 30 minutter.
Du kan ta Victoria Line til King’s Cross St.Pancras. Bytt over til Piccadilly Line til hotellene våre på Russel Square (16 minutter).
https://www.gatwickexpress.com/

Billigst er flybuss
Det beregnes bortimot 2 timer avhengig av trafikken. Denne stopper også på Victoria stasjon.
Herfra tar du Victoria Line til King’s Cross St.Pancras. Bytt over til Piccadilly Line til hotellene våre på Russel Square (16 minutter)
Herfra går det bane rundt i hele London.
https://www.nationalexpress.com/en/airports/gatwick

Enkleste (og den jeg foretrekker) er Thamaslink

«Best value for money»
Tog fra Gatwick. Dette er rutetog som går til Kings Cross & St Pancras International stasjon, tar ca 1 time. Toget går hver halvtime i begge retninger. Herfra tar du Picadilly Line til hotellene våre på Russel Square (2 minutter)
https://tinyurl.com/mjz8jzsk

NYESTE INNLEGG

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Kensington Palace: En glitrende oase i hjertet av London Kensington Palace er et kongelig slott i London, og har vært hjemmet til en rekke britiske

Wembley Stadium: Et ikonisk stadion med en rik historie Wembley Stadium er et ikonisk stadion i London, og er Englands nasjonalarena. Stadionet ble bygget i

Churchill War Rooms: Et must-see for alle som er interessert i andre verdenskrig Churchill War Rooms i London ble bygget i hemmelighet i 1938, som

Highgate Cemetery: Et fredelig og stille sted å minnes de døde Highgate Cemetery ble grunnlagt i 1839, og er et av de eldste gravstedene i

Victoria and Albert Museum: En reise gjennom designhistorien Victoria and Albert Museum ble grunnlagt i 1852, og er et av de eldste museene for kunst,

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no