London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Oppdag sørvest-London. Del 4 Kew

Oppdag sørvest-London. Del 4 Kew

Du må ikke gå glipp av Londons prisbelønte, verdensberømte attraksjon, fantastiske Royal Botanic Gardens i Kew. Mer enn 121 hektar er satt av til verdens største og mest varierte samling av levende planter, og i mai 2018 åpnet det spektakulære Temperate House.
Dette er verdens største viktorianske glasshus (som først åpnet i 1863 og nå er vakkert restaurert), og her finner du noen av verdens mest sjeldne og truede planter – se også etter luftakrobatene som flyr gjennom bygningen, og gigantiske dukker som forteller historier om planter.

I vintermånedene forvandles hagen et fortryllende opplyst eventyrland. Ta en tur i tretoppene på Rhizotron and Xstrata Treetop Walkway for å få en fantastisk utsikt over trærne og hagene, og ikke glem å besøke den utrolige åttekantede pagoden fra 1700-tallet, som nettopp har gjennomgått en to år lang restaurering i regi av Historic Royal Palaces.

Hva kan jeg gjøre der?
I Kew kan du utforske det minste av de kongelige slottene. Kew Palace er et intimt 1600-tallshus i rød murstein der kong Georg III kunne trekke seg tilbake for å slappe av med familien. Utforsk de imponerende kongelige kjøkkenene som er bevart akkurat slik de ville ha sett ut for mer enn 200 år siden.
Kew har noen utmerkede puber og restauranter også. Rett ved siden av Kew Gardens finner du den populære lokale puben The Botanist Kew som er perfekt for en forfriskning etter at du har utforsket hagene, eller for de enorme søndagslunsjene. Vil du ha gourmetmat, finner du det på The Glasshouse, som eies av teamet bak Londons topprestauranter Chez Bruce og La Trompette. Selv om den virkelig fortjener prisene den har vunnet, har den klart å beholde den koselige lokale atmosfæren.

Hvordan kommer jeg dit?
Kew ligger på Richmond-grenen av District Line, ca. 15 minutter fra Earl’s Court. Eller du kan ta toget fra London Waterloo til Kew Bridge Station, en tur på en halv time.

Royal Botanic Gardens i Kew: https://www.kew.org/
Kew Palace: https://www.hrp.org.uk/kew-palace/
The Botanist Kew: https://www.thebotanistkew.co.uk/
The Glasshouse: https://www.glasshouserestaurant.co.uk/

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no