logo350

Oppdag London og omegn

Oppdag London og omegn

Oppdag London

Vakre Little Venice
Like nord for Paddington ligger Little Venice. Denne vakre innsjøen der Grand Union og Regents Canal møtes, er hjem til en rekke med kafeer, puber og restauranter ved vannkanten. Herfra kan du ta en båttur eller følge slepebanen til fots og se hvordan den svingete vannveien krongler seg gjennom byens hjerte. Du kan ta turen nedstrøms forbi de sjarmerende Regency-gatene i Maida Vale og videre til Regents Park og så til Camden, eller følge denne fredelige korridoren oppstrøms vestover og nyte roen av vassdrag som gir deg følelsen av å være mangfoldige mil vekk fra gatelarmen i nærheten.
Undergrunnstasjon: Warwick Avenue

Jump ombord en tradisjonell narrowboat i arbeid med avgang fra Little Venice, og nyt en uvanlig tur gjennom Regents- kanalen. Rundturen tar 1 1/2 time og vil bringe deg hele veien over nordvestlige London til Camdens hjerte. Ruten gir deg utsikt over noen av de flotteste husene i byen, Londons spennende husbåtsamfunn og det pulserende Camden Town.

The Waterside Café. Denne lekre flytende kafeen er det beste spisestedet eller for å ta seg en drink i en uvanlig plassering. Pittoreske Little Venice ligger blant plante- og dyreliv, og her kan du nyte en tradisjonell engelsk frokost eller lunsj, ettermiddagste, kaffe og kaker. Det er massevis av sitteplasser i det oppvarmede interiøret eller ute på kaia, perfekt for en avslappet pause.

Oppdag London fra vannet
Den rikholdige historien og historiske landemerkene, inkludert Parlamentsbygningen og Tower Bridge, gjør at elven er en flott måte å se London fra et nytt perspektiv på. Det er flere elveturer tilgjengelige som passer alle kategorier, inkludert severdighetsturer > med kommentarer, tematiske cruisereiser og kulinariske opplevelser.

Fantastisk elveutsikt
Når du har opplevd London fra bakken, kan du komme deg opp i luften og se ned på byen og dens berømte elv. Det er mange steder med panoramautsikt over London, fra et enormt pariserhjul > til The Shard > .

Facebook
Twitter
LinkedIn

Søk her

Siste post

Relaterte innlegg

Choral Eveningsong St Pauls Cathedral

Evensong, som gjennomføres hver kveld er den mest populære messen i katedralen og synges av kirkens eget mannskor og/eller guttekor. Mandag-lørdag 17.00. Søndag 15.00 Adresse: Ludgate

Les mer »

Historiske puber i London

Pub er en forkortelse for Public House, et sted hvor man går for å møte venner, drikke og kanskje innta et måltid. Ifølge byens turistmyndigheter er

Les mer »