London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Oppdag London

Vakre Little Venice
Like nord for Paddington ligger Little Venice. Denne vakre innsjøen der Grand Union og Regents Canal møtes, er hjem til en rekke med kafeer, puber og restauranter ved vannkanten. Herfra kan du ta en båttur eller følge slepebanen til fots og se hvordan den svingete vannveien krongler seg gjennom byens hjerte. Du kan ta turen nedstrøms forbi de sjarmerende Regency-gatene i Maida Vale og videre til Regents Park og så til Camden, eller følge denne fredelige korridoren oppstrøms vestover og nyte roen av vassdrag som gir deg følelsen av å være mangfoldige mil vekk fra gatelarmen i nærheten.
Undergrunnstasjon: Warwick Avenue

Jump ombord en tradisjonell narrowboat i arbeid med avgang fra Little Venice, og nyt en uvanlig tur gjennom Regents- kanalen. Rundturen tar 1 1/2 time og vil bringe deg hele veien over nordvestlige London til Camdens hjerte. Ruten gir deg utsikt over noen av de flotteste husene i byen, Londons spennende husbåtsamfunn og det pulserende Camden Town.

The Waterside Café. Denne lekre flytende kafeen er det beste spisestedet eller for å ta seg en drink i en uvanlig plassering. Pittoreske Little Venice ligger blant plante- og dyreliv, og her kan du nyte en tradisjonell engelsk frokost eller lunsj, ettermiddagste, kaffe og kaker. Det er massevis av sitteplasser i det oppvarmede interiøret eller ute på kaia, perfekt for en avslappet pause.

Oppdag London fra vannet
Den rikholdige historien og historiske landemerkene, inkludert Parlamentsbygningen og Tower Bridge, gjør at elven er en flott måte å se London fra et nytt perspektiv på. Det er flere elveturer tilgjengelige som passer alle kategorier, inkludert severdighetsturer > med kommentarer, tematiske cruisereiser og kulinariske opplevelser.

Fantastisk elveutsikt
Når du har opplevd London fra bakken, kan du komme deg opp i luften og se ned på byen og dens berømte elv. Det er mange steder med panoramautsikt over London, fra et enormt pariserhjul > til The Shard > .

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no