logo350

Nytt år – nye opplevelser

Nytt år – nye opplevelser

De dyreste flybillettene er fredag og søndag. Kan du feks. reise på torsdag kveld, og reise opp igjen på mandagsmorgen, vil du spare mye penger på flyreisen din.
Litt avhengig av hva du foretrekker, men å tilbringe søndagen i Nothing Hill er absolutt å anbefale. Etter lørdagens stress og mas med handling og løping i Oxford Street, er det godt med en rolig dag. Masse kafeer, puber og rolige restauranter minner den litt om Grunerlokka – bare ti ganger bedre. En morsom opplevelse en søndag formiddag er også å ta turen til Speakers Corner i Hyde Park.

De fleste reiser med Norwegian til Gatwick Airport når vi skal til London, og de fleste tar også Gatwick Express inn til byen. Dette er raskt og enkelt.
Men det finnes et enklere og billigere alternativ.
Bruk Thameslink toget fra Gatwick til Kings Cross St Pancras. Det står Bedford foran på ditt tog. Fra Kings Cross tar du Picadilly Line til Russel Square, hvor de fleste av våre hoteller er. Dette er bare ett stopp med Tuben.
Turen tar ca 1 time, billigere, enklere og raskere..
På tur hjem igjen på Kings Cross spør deg fra til Thameslink. De er normalt på spor A, tvers igjennom stasjonen fra Tuben. Står som oftest Brighton på toget.

Reiser du med SAS, og lander på terminal 2 på Heathrow, kan du ta undergrunnen direkte til Russel Square. Turen tar ca en time. Herfra er det 2 min gange til de fleste av våre hoteller.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Søk her

Siste post

Relaterte innlegg

Choral Eveningsong St Pauls Cathedral

Evensong, som gjennomføres hver kveld er den mest populære messen i katedralen og synges av kirkens eget mannskor og/eller guttekor. Mandag-lørdag 17.00. Søndag 15.00 Adresse: Ludgate

Les mer »

Historiske puber i London

Pub er en forkortelse for Public House, et sted hvor man går for å møte venner, drikke og kanskje innta et måltid. Ifølge byens turistmyndigheter er

Les mer »