logo350

Noen gode mattips….

Noen gode mattips….

Mattips i London

Ønsker du å drømme deg bort til en gresk taverna? Prøv Lemonia.
Er du ute etter en liten smak av de greske øyer, er Lemonia i Primrose Hill stedet.
Etter litt vin i glasset og tzatziki på bordet får du fort følelsen av å være i Hellas.
Restauranten har kanskje ikke Londons alle beste greske mat, men det er ingen tvil om at det er den greske restauranten alle snakker om.
Restauranten har en atmosfære du vil elske, og det er ingen hemmelighet at flere av Londons hotteste stjerner har dette som sin favoritt-restaurant. På en helt vanlig dag kan du altså dele bord med Kate Moss, Sadie Frost, Jamie Hince, Jude Law eller gutta fra Oasis. Resten av klientellet er også ganske hipt og tiltrekker seg en av noe yngre garde enn hva som er vanlig på restauranter i samme området.
Adresse: 89 Regent`s Park Road, Primrose Hill.
Nettside: http://www.lemonia.co.uk/

Just Walk In
Et steinkast unna Oxford Street får du servert en utmerket suppe til en billig penge. Er du sulten etter en lang dag med shopping på Oxford Street? Ta en liten avstikker fra den travle gaten, og du finner hyggelige restauranter du garantert vil elske.
10 Greek Street i Soho er en av dem. Bak en svart inngangsdør finner du en av Londons gjemte skatter av en restaurant med en atypisk meny som sier terningkast seks.
10 Greeker Street kjører åpen kjøkkenløsning og byr på både vill hare, and og røkt ål. Stedet er også kjent for sin risotto og sine tapasretter, der Padron Peppers kommer høyt på min liste. Menyen henger på en tavle, og endres daglig tilpasset sesongen.
Restauranten har bare bordbestilling midt på dagen mellom kl 12 og 14.30. Fra 17.30 til 22.45 er det kun walk-in som gjelder, og kø må påregnes.
Er det ikke bord ledig, kan du bli satt opp på liste og ta deg en tur til nærmeste hjørne for en ventepils eller coctail, om du vil.
Restaurenten er et sted du garantert vil besøke flere ganger
Adresse: 10 Grekk Street, Soho
Nettside: https://www.10greekstreet.com

Du drar ikke fra London uten å ha spist fish & chips
Visste du at britiske konsumenter årlig spiser 382 millioner porsjoner fish & chips og at 80% av befolkningen besøkte en fish&chips shop forrige år?

Her er noen tips om du vil ha kvalitet:
Olly`s, sør i London, har vunnet priser for sin fish & chips i over 20 år. Her er du garantert både god service og god mat!
De er omtalt som en av Londons ypperste steder å få servert fritert mat på en eksklusiv måte. Her serveres også glutenfri pommes frites hver mandag og tirsdag.
Olly`s, 67- 69 Norwood Road. Undergrunn: Herne Hill
Nettsted: https://www.olleys.info/

The Sea Shell of Lisson Grove i Nord-London er Lady gagas must sted når hun er i London
Adresse: 49-51 Lisson Grove
Nettsted: https://www.seashellrestaurant.co.uk/

Fish! Kitchen er en eksklusiv kjede og serverer fish & chips på en mer moderne måte. Prøv kamskjell surret i bacon. Et måltid for to med drikke kommer på cirka 40 pund
Adresse 170 Upper Richmond Road West
Nettsted: https://fishkitchen.co.uk/

Golden Hind i Marylbone er alltid travel, og restauranten har mange stamgjester som spiser sin ukentlige lunch her. Stedet har rykte på seg for å servere sprø, frisk og smakfull frityrfisk og pommes frites.
Adresse: 73 Marylbone Lane
Nettsted: https://www.goldenhindrestaurant.com/

Facebook
Twitter
LinkedIn

Søk her

Siste post

Relaterte innlegg

Choral Eveningsong St Pauls Cathedral

Evensong, som gjennomføres hver kveld er den mest populære messen i katedralen og synges av kirkens eget mannskor og/eller guttekor. Mandag-lørdag 17.00. Søndag 15.00 Adresse: Ludgate

Les mer »

Historiske puber i London

Pub er en forkortelse for Public House, et sted hvor man går for å møte venner, drikke og kanskje innta et måltid. Ifølge byens turistmyndigheter er

Les mer »