London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Morsomme opplevelser i London

Å aktivere barn på reisen er ikke alltid lett. Men i London er det noe å finne på for alle, også for de med mye lopper i blodet.

Det naturhistoriske museet
Å gå inn portene på Det naturhistoriske museet er som å gå inn i en eventyrverden. Det enorme hvalskjelettet som henger i taket på den store salen, Hintze Hall, er en mektig opplevelse for en snart-femåring.
Andys gulvklokke er interessant for alle som liker å se «Andys dinosaureventyr» på TV. Mange vil bli fotografert med klokken.
Dinosaurutstillingen er det aller mest populære på museet. Her kan du følge dinosaurenes liv og utvikling og grøsse i herlig spenning når en mekanisk T-rex brøler og beveger seg.
Fra oktober til slutten av januar er det en skøytebane med tivoli og matboder utenfor museet.
Beliggenhet: South Kensington. Den nærmeste T-banestasjonen er South Kensington.

London Transport Museum
Hvis du har barn som elsker busser og tog, er dette museet for deg. Museet går over to etasjer og er fullpakket med tog og busser fra ulike tidsaldre.
Noen av kjøretøyene kan man gå inn i, og det er spennende å prøve å kjøre en gammel T-banevogn eller svinge på rattet til en dobbeltdekker.
Utstillingen viser alt fra bussvogner trukket av hest, til fremtidens bybusser. Du kan delta i en quiz som går som et orienteringsløp gjennom utstillingen. Ved hvert spørsmål kan man stemple svarkupongen som ser ut som en togbillett.
Beliggenhet: Covent Garden. T-banestasjoner i nærheten er Covent Garden, Leicester Square, Holborn, Embankment og Charing Cross.

Ta en busstur gjennom byen
For de minste kan en tur gjennom byen med en dobbeltdekker være spennende nok. Å sitte foran i bussen og følge med på alt som skjer i byen gjennom vinduene, er et riktig skuespill.
Det finnes selvsagt også typiske turistbusser som tar deg med fra den ene attraksjon til den andre, og hvis det er ditt første besøk med barn i London, er det en perfekt måte å oppdage byen på.

Tower of London
Det kan høres ut som en ekte turistfelle, men faktum er at de fleste barn er fascinert av tårnets historie. Spesielt det «blodige tårnet» hvor du hører historien om hvordan fangene ble straffet før i tiden. Her kan du også se de britiske kronjuvelene.
Verdensarvstårnet ble bygget av William Erobreren i 1086, og dets historie fascinerer både store og små.

NYESTE INNLEGG

Hvis du er interessert i vitenskap og historie, er Greenwich Mean Time (GMT) et must-besøk. GMT er tidssonen som brukes som referansepunkt for tid over

Regent’s Canal er en pittoresk kanal som slynger seg gjennom hjertet av London. Kanalen ble bygget i 1812 for å transportere varer fra Midlands til

For naturelskere og friluftsentusiaster er Hackney Marshes et must-besøk. Dette naturreservatet ligger i Hackney i Øst-London og tilbyr et fristed fra byens travle tempo. Reservatet

Gjemt i hjertet av City of London finner du St. Dunstan in the West, en kirke med en fascinerende historie og en vakker hage med

Forbered deg på en reise tilbake i tid når du besøker Dennis Severs’ House, et restaurert 18. århundres hus i Spitalfields. Dette unike museet gir

Opplev moderne og samtidskunst på Tate Modern. Se verk av Andy Warhol, Damien Hirst, Ai Weiwei og andre kunstnere. Lær om kunstbevegelser, delta på workshops,

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no