London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Morsomme opplevelser for barn i London

Morsomme opplevelser for barn i London

Madame Tussauds: Verdens mest berømte voksfigurmuseum. Gå rundt blant kjendiser og kongelige og bli overrasket eller underholdt av likheter og forskjeller.

Harry Potter i Warner Brothers Studio: Ta en buss fra London sentrum og tilbring en dag på Warner Brothers Studio. Der kan du gå bak kulissene på innspillingsstedene for Harry Potter-filmene og se rekvisitter og kostymer.

KidZania London: Dette er en kul miniatyrby hvor du kan teste ulike yrker gjennom rollespill. Vær en brannmann, en postmann eller skuespiller for en dag. For barn mellom 4 og 14 år. Alle barn får et spesielt armbånd som gjør at de bare kan forlate området sammen med den voksne de kom dit med.

London Eye: Hjulet som opprinnelig ble bygget for å feire tusenårsskiftet, og som bare skulle vare en kort periode, er nå en permanent turistattraksjon i London. Det er en av verdens største pariserhjul og utsikten er fantastisk. 135 meter over bakken kan du blant annet se House of Parliament med Big Ben og Westminster Abbey. Litt lenger unna vil du se toppen av St Pauls katedral og Windsor Castle.

Science Museum: Syv etasjer med interaktive og spennende utstillinger som dekker alt fra romreise til den industrielle revolusjon. Her får du vite hvordan luftballonger fungerer, hva astronauter gjør i rommet og hvordan det ser ut under havflaten.

London Zoo: Opplev tigre, gorillaer, løver, pingviner, aper og mange flere dyr i London Zoo. Dyrehagen ligger i den nordlige delen av Regent’s Park.

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no