London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål
Londontips: Aktiviteter med barn i London

Londontips: Aktiviteter med barn i London

Ta en to-timers rusletur i kule Shoreditch med guide og vis barna skikkelig gatekunst. Hit kommer de beste internasjonale kunstnerne, og nye fargesprakende kunstverk popper opp hele tiden.
Turene går om morgenen, klokken ti i ukedagene og elleve i helgene.
http://streetartlondon.co.uk/tours/

Og hva med en lunsj på stilige Barber & Parlour på Redchurch street etterpå? De har barnevennlig meny og en barbersalong i lokalet om pappa vil trimme skjegget.
https://www.barberandparlour.com/

Marked
Små og store markeder finnes over hele byen. Det hippe markedet Brick Lane i Shoreditch har alt fra snodig nips til vintage.
Camden Market er mange markeder i ett. En klassiker som passer fint for shoppingglade familer. Kikk innom Cyberdog. I denne festlige butikken kan man utforske selvlysende ting til høy tecnomusikk. I matpausen vil vi anbefale nydelig fish & chips fra Poppie’s.

Portobello Road Market i koselige Notting Hill har snurrepipperier av alle slag med tyngde på antikviteter og vintageklær. Lørdagene kan være i overkant folksomme for små barn.

Spis på puben
Pubene i London er stort sett delt i to kategorier, gourmet eller klassisk. På dagtid er de fleste veldig barnevennlige. Puber finnes overalt i byen og er som oftest et trygt valg for barnevennlig mat. Kos dere med pie & mash (kjøttpai med potetmos), fish & chips eller gå for en klassisk English Breakfast. Og på søndager står gjerne klassikeren Sunday Roast på menyen. Denne dagen er ofte mange engelske familier på pubben og spiser Sunday Roast.

Opp i høyden
Bygningen 20 Fenchurch kalt «The Walkie Talkie» på folkemunne har 360 graders fantatsisk utsyn over hele byen.
Ikke nok med det – toppetasjen har en jungel! Barna kan gå fritt blant palmer og trær imens man peker ut landemerkene langt der nede.
Det beste av alt – det er gratis. Men man må bestille tid. Det finnes et par finere restauranter der oppe, men også en mer avslappet kafe.

London Eye er et landemerke og en flott attraksjon som mange besøker. Turen tar en halvtime og gir et flott overblikk over byen. Skal man gjøre andre attraksjoner som Madame Tussauds, Sea Life Akvariet eller ta en båtur på Themsen, så lønner det seg å kjøpe billetter med pakkepris.

London Zoo
London Zoo har gjennomgått en lang rehabilitering og fremstår som en utrolig flott park med et vanvittig stort utvalg av dyr. De to lokalfødte sumatratiger-ungdommene og deres to foreldre står nok frem som den aller største attraksjonen. Området Bugs er tilegnet allverdens småkryp.

Tør også mamma å ta på den digre sneglen? Man kan gå fritt inne hos lemurene og sommerfuglene. I store innhengninger kan man se gorillaer, aper, flodhester, sjiraffer, kameler, reinsdyr og mye mer.

Følg med på når det er foringstider og pass på å få med dere de søte pingvinene. Legg matpausen til Restauranten Terrace. De har et stort utvalg av lokale spesialiteter.

For en weekend med barn til en meget god pris, kan vi anbefale Royal National hotell.
I familierom med to voksne, bor et barn gratis og barn nr 2 får 50% rabatt.
I trippelrom med to voksne og et barn under 16 år, rabatt på 100 kr pr døgn for barnet. Trippelrom er et ordinært twinrom med ekstraseng.

Ønsker dere oppgradering til en bedre standard, anbefaler vi Park Plaza hotell.
To barn under 13 år bor gratis inkl. frokost sammen med to voksne på familierom.

NYESTE INNLEGG

Opplev moderne og samtidskunst på Tate Modern. Se verk av Andy Warhol, Damien Hirst, Ai Weiwei og andre kunstnere. Lær om kunstbevegelser, delta på workshops,

Beundre en samling av vestlig europeisk kunst fra 1300-tallet til 1900-tallet på National Gallery. Se verk av Leonardo da Vinci, Vincent van Gogh, Claude Monet

Gå ned i denne fascinerende krypten, den største i London, og se gravene til berømte personer som admiral Nelson og Sir Winston Churchill. Lær om

Opplev den pittoreske Regent’s Canal på en spasertur, sykkeltur eller båttur. Beundre den vakre arkitekturen langs kanalen, stopp ved koselige kafeer og puber for mat

Denne store parken i Nordvest-London tilbyr en oase av fred og ro midt i den travle byen. Gå tur, sykle, jogge eller bare slapp av

Dette UNESCO-verdensarvsteder er et botanisk eventyr med over 50 000 forskjellige plantearter fra hele verden. Gå deg vill i vakre hager, besøk historiske palasser som

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no