logo350

Londontips: Aktiviteter med barn i London

Londontips: Aktiviteter med barn i London

Londontips: Aktiviteter med barn i London

Ta en to-timers rusletur i kule Shoreditch med guide og vis barna skikkelig gatekunst. Hit kommer de beste internasjonale kunstnerne, og nye fargesprakende kunstverk popper opp hele tiden.
Turene går om morgenen, klokken ti i ukedagene og elleve i helgene.
http://streetartlondon.co.uk/tours/

Og hva med en lunsj på stilige Barber & Parlour på Redchurch street etterpå? De har barnevennlig meny og en barbersalong i lokalet om pappa vil trimme skjegget.
https://www.barberandparlour.com/

Marked
Små og store markeder finnes over hele byen. Det hippe markedet Brick Lane i Shoreditch har alt fra snodig nips til vintage.
Camden Market er mange markeder i ett. En klassiker som passer fint for shoppingglade familer. Kikk innom Cyberdog. I denne festlige butikken kan man utforske selvlysende ting til høy tecnomusikk. I matpausen vil vi anbefale nydelig fish & chips fra Poppie’s.

Portobello Road Market i koselige Notting Hill har snurrepipperier av alle slag med tyngde på antikviteter og vintageklær. Lørdagene kan være i overkant folksomme for små barn.

Spis på puben
Pubene i London er stort sett delt i to kategorier, gourmet eller klassisk. På dagtid er de fleste veldig barnevennlige. Puber finnes overalt i byen og er som oftest et trygt valg for barnevennlig mat. Kos dere med pie & mash (kjøttpai med potetmos), fish & chips eller gå for en klassisk English Breakfast. Og på søndager står gjerne klassikeren Sunday Roast på menyen. Denne dagen er ofte mange engelske familier på pubben og spiser Sunday Roast.

Opp i høyden
Bygningen 20 Fenchurch kalt «The Walkie Talkie» på folkemunne har 360 graders fantatsisk utsyn over hele byen.
Ikke nok med det – toppetasjen har en jungel! Barna kan gå fritt blant palmer og trær imens man peker ut landemerkene langt der nede.
Det beste av alt – det er gratis. Men man må bestille tid. Det finnes et par finere restauranter der oppe, men også en mer avslappet kafe.

London Eye er et landemerke og en flott attraksjon som mange besøker. Turen tar en halvtime og gir et flott overblikk over byen. Skal man gjøre andre attraksjoner som Madame Tussauds, Sea Life Akvariet eller ta en båtur på Themsen, så lønner det seg å kjøpe billetter med pakkepris.

London Zoo
London Zoo har gjennomgått en lang rehabilitering og fremstår som en utrolig flott park med et vanvittig stort utvalg av dyr. De to lokalfødte sumatratiger-ungdommene og deres to foreldre står nok frem som den aller største attraksjonen. Området Bugs er tilegnet allverdens småkryp.

Tør også mamma å ta på den digre sneglen? Man kan gå fritt inne hos lemurene og sommerfuglene. I store innhengninger kan man se gorillaer, aper, flodhester, sjiraffer, kameler, reinsdyr og mye mer.

Følg med på når det er foringstider og pass på å få med dere de søte pingvinene. Legg matpausen til Restauranten Terrace. De har et stort utvalg av lokale spesialiteter.

For en weekend med barn til en meget god pris, kan vi anbefale Royal National hotell.
I familierom med to voksne, bor et barn gratis og barn nr 2 får 50% rabatt.
I trippelrom med to voksne og et barn under 16 år, rabatt på 100 kr pr døgn for barnet. Trippelrom er et ordinært twinrom med ekstraseng.

Ønsker dere oppgradering til en bedre standard, anbefaler vi Park Plaza hotell.
To barn under 13 år bor gratis inkl. frokost sammen med to voksne på familierom.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Søk her

Siste post

Relaterte innlegg

Tower Bridge

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen er

Les mer »

Kensington Palace

Kensington Palace: En glitrende oase i hjertet av London Kensington Palace er et kongelig slott i London, og har vært hjemmet til en rekke britiske kongelige,

Les mer »

Wembley Stadium

Wembley Stadium: Et ikonisk stadion med en rik historie Wembley Stadium er et ikonisk stadion i London, og er Englands nasjonalarena. Stadionet ble bygget i 1923,

Les mer »

Churchill War Rooms

Churchill War Rooms: Et must-see for alle som er interessert i andre verdenskrig Churchill War Rooms i London ble bygget i hemmelighet i 1938, som et

Les mer »