logo350

Londonopplevelser med gutta

Londonopplevelser med gutta

Guttetur til London

For mange er London det virkelige svaret på aftenbønnen, en storby full av fantastiske restauranter, yrende uteliv, gigantiske varemagasiner, koselige «landsbyer i byen», museer og gallerier flottere enn det meste, severdigheter på alle bauger og kanter, og et evig mylder av mennesker som haster hit og dit. Den er ikke for alle, men har du først lagt din elsk på London blir det gjerne et livslangt forhold ut av det.

Bli barbert hos Geo. F. Trumper
London har mange gode barberere, men få, om noen, kan skryte på seg en rikere historie og et bedre renommé enn Geo. F. Trumper, som ble etablert i 1875. Som de skriver på hjemmesiden sin var det i gamle dager utenkelig at en gentleman barberte seg selv, mens man i dag går til barberer for luksusens skyld. Her blir du behandlet som en konge; plassert i en myk og komfortabel stol og dullet og stelt med av ytterst profesjonelle fagmenn i to forskjellige salonger. Hvem sa at det bare var jenter som kunne unne seg litt velvære?
https://www.trumpers.com/

Spis i barbecuehimmelen Pitt Cue
Hvis det er slik at de fleste menn elsker kjøtt, er det knapt det sted i London som passer bedre for et proteinrikt måltid enn Pitt Cue. Glem de tvilsomme biffkjedene i West End og dra heller til Devonshire Square øst i byen for den saftigste pulled porken, den beste potetmosen og den aller, aller, aller beste biffen som du selvsagt bestiller medium rå. Pitt Cue var opprinnelig en liten matvogn, før den flyttet inn et knøttlite lokale i Soho, mens det nå er blitt en stor og luftig restaurant som også serverer gode cocktails.
https://www.pittcue.co.uk/

Nyt storslagen kunst i Tate Britain
Ekte menn liker kunst, men ikke alle er like begeistret for moderne kunst. Tate Britain er et av Londons fineste gallerier, beliggende i et nydelig bygg på Millbank ved Themsen på samme tomt som et gammelt fengsel. Museet åpnet i 1897 og huser en fantastisk kunstsamling med bilder fra 1500 og frem til i dag. Blant dem er noen av de aller mest kjente bildene til J. M. W. Turner som var spesielt glad i å male storslagne bilder med maritime motiver. Museet må ikke forveksles med Tate Modern, som selvsagt også er verdt et besøk.
https://www.tate.org.uk/visit/tate-britain

Dra på organisert ginrunde
Gin er STORT i London for tiden, så la oss anbefale en kveld hvor du går fra ginbar til ginbar og dessuten besøker et destilleri. Selskapet med det enkle navnet Gin Journey organiserer kvelder (ettermiddag på lørdager) hvor dere blir kjørt fra sted til sted, i alt fem forskjellige ginbarer. Inkludert i prisen på oppunder 75 pund er fem smaksprøver av gin, fem cocktails, sjåfør, destilleriomvisning, og veldig mye moro og latter.
https://www.ginjourney.com/

Vårt tilbud på guttetur
En guttetur til London er aldri å forakte, og da det heller ikke er lenger til den engelske hovedstaden enn at man kan reise av sted hjemmefra om morgenen og være fremme litt utpå ettermiddagen, er dette noe som passer fint å gjøre i helgesvingen.
https://londonhotell.no/guttetur-london/

Ta med deg gutta på fotballreiser:

Fotballreiser og billetter til kamper i England
Arsenal kamper – Chelsea kamper – Crystal Palace kamper – Fulham kamper – Leeds kamper – Liverpool kamper – Manchester City kamper – Manchester United kamper – Tottenham kamper

Facebook
Twitter
LinkedIn

Søk her

Siste post

Relaterte innlegg

Southbank Centre Food Market

Southbank Centre Food Market i London er en smakfull oase som lokker med en eksplosjon av kulinariske opplevelser. Beliggende langs bredden av Themsen, gir markedet en

Les mer »