London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

 

For mange er London det virkelige svaret på aftenbønnen, en storby full av fantastiske restauranter, yrende uteliv, gigantiske varemagasiner, koselige «landsbyer i byen», museer og gallerier flottere enn det meste, severdigheter på alle bauger og kanter, og et evig mylder av mennesker som haster hit og dit. Den er ikke for alle, men har du først lagt din elsk på London blir det gjerne et livslangt forhold ut av det.

Bli barbert hos Geo. F. Trumper
London har mange gode barberere, men få, om noen, kan skryte på seg en rikere historie og et bedre renommé enn Geo. F. Trumper, som ble etablert i 1875. Som de skriver på hjemmesiden sin var det i gamle dager utenkelig at en gentleman barberte seg selv, mens man i dag går til barberer for luksusens skyld. Her blir du behandlet som en konge; plassert i en myk og komfortabel stol og dullet og stelt med av ytterst profesjonelle fagmenn i to forskjellige salonger. Hvem sa at det bare var jenter som kunne unne seg litt velvære?
https://www.trumpers.com/

Spis i barbecuehimmelen Pitt Cue
Hvis det er slik at de fleste menn elsker kjøtt, er det knapt det sted i London som passer bedre for et proteinrikt måltid enn Pitt Cue. Glem de tvilsomme biffkjedene i West End og dra heller til Devonshire Square øst i byen for den saftigste pulled porken, den beste potetmosen og den aller, aller, aller beste biffen som du selvsagt bestiller medium rå. Pitt Cue var opprinnelig en liten matvogn, før den flyttet inn et knøttlite lokale i Soho, mens det nå er blitt en stor og luftig restaurant som også serverer gode cocktails.
https://www.pittcue.co.uk/

Nyt storslagen kunst i Tate Britain
Ekte menn liker kunst, men ikke alle er like begeistret for moderne kunst. Tate Britain er et av Londons fineste gallerier, beliggende i et nydelig bygg på Millbank ved Themsen på samme tomt som et gammelt fengsel. Museet åpnet i 1897 og huser en fantastisk kunstsamling med bilder fra 1500 og frem til i dag. Blant dem er noen av de aller mest kjente bildene til J. M. W. Turner som var spesielt glad i å male storslagne bilder med maritime motiver. Museet må ikke forveksles med Tate Modern, som selvsagt også er verdt et besøk.
https://www.tate.org.uk/visit/tate-britain

Dra på organisert ginrunde
Gin er STORT i London for tiden, så la oss anbefale en kveld hvor du går fra ginbar til ginbar og dessuten besøker et destilleri. Selskapet med det enkle navnet Gin Journey organiserer kvelder (ettermiddag på lørdager) hvor dere blir kjørt fra sted til sted, i alt fem forskjellige ginbarer. Inkludert i prisen på oppunder 75 pund er fem smaksprøver av gin, fem cocktails, sjåfør, destilleriomvisning, og veldig mye moro og latter.
https://www.ginjourney.com/

Vårt tilbud på guttetur
En guttetur til London er aldri å forakte, og da det heller ikke er lenger til den engelske hovedstaden enn at man kan reise av sted hjemmefra om morgenen og være fremme litt utpå ettermiddagen, er dette noe som passer fint å gjøre i helgesvingen.
https://londonhotell.no/guttetur-london/

Ta med deg gutta på fotballreiser:

Fotballreiser og billetter til kamper i England
Arsenal kamper – Chelsea kamper – Crystal Palace kamper – Fulham kamper – Leeds kamper – Liverpool kamper – Manchester City kamper – Manchester United kamper – Tottenham kamper

Opplev magien på Emirates Stadium: En fotballreise til Arsenal kamper

Gjør drømmen til virkelighet med en fotballreise til Arsenal! Opplev den elektriske atmosfæren på Emirates Stadium, kjenn adrenalinet pumpe når laget ditt scorer, og skap minner for livet.

En fotballreise til Arsenal kamp handler om mer enn bare Arsenal kamp. Besøk museet på Emirates Stadium, lær om klubbens stolte historie, og ta en tur i Arsène Wengers fotspor. Utforsk byen London, med sine ikoniske landemerker og pulserende kulturliv.

Vi tilbyr ferdige pakker med flybilletter, hotell og Arsenal kampbilletter. Uansett hvordan du velger å gjøre det, er det viktig å være tidlig ute, da Arsenal kamper ofte blir utsolgt raskt.

NYESTE INNLEGG

Hvis du er interessert i vitenskap og historie, er Greenwich Mean Time (GMT) et must-besøk. GMT er tidssonen som brukes som referansepunkt for tid over

Regent’s Canal er en pittoresk kanal som slynger seg gjennom hjertet av London. Kanalen ble bygget i 1812 for å transportere varer fra Midlands til

For naturelskere og friluftsentusiaster er Hackney Marshes et must-besøk. Dette naturreservatet ligger i Hackney i Øst-London og tilbyr et fristed fra byens travle tempo. Reservatet

Gjemt i hjertet av City of London finner du St. Dunstan in the West, en kirke med en fascinerende historie og en vakker hage med

Forbered deg på en reise tilbake i tid når du besøker Dennis Severs’ House, et restaurert 18. århundres hus i Spitalfields. Dette unike museet gir

Opplev moderne og samtidskunst på Tate Modern. Se verk av Andy Warhol, Damien Hirst, Ai Weiwei og andre kunstnere. Lær om kunstbevegelser, delta på workshops,

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no