London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Butikkene du bare må besøke

Butikkene du bare må besøke

Primark, superbillige butikker som selger klær, sko og tilbehør og som mange bare elsker!
Du finner to butikker, en i hver ende av Oxford Street. Den ene ved Tottenham Court Road undergrunnstasjon, og den andre midt imellom Bond Street og Marble Arch undergrunnstasjon.
Kanskje det billigste stedet du kan handle klær i London.
Her får du en t-skjorte til 20 kroner, en dress til 600 kroner, hvite dresskjorter til 50 kroner…
Men butikkene er også flinke til å være ute med sesongens kule trender og farver til en meget billig penge, men forbered deg på mye folk og kø i kassa.

Fortsetter du bortover Oxford Street mot Oxford Circus, så får du Sports Direct på høyre side. Sporstklær, sko og mange av de kjente klesmerkene til gode priser. Forsett så videre mot Oxford Circus så får du  River Island i 207-213 Oxford Street på venstre side. Masse kule klær og greie priser.

Ta til venstre ved Oxford Circus ned Regent Street. Her finner du alle de kjente (og dyre) klesmerker, men få med deg 7 etasjer med leker på Hamleys, på venstre side.
Begynner du og bli kaffetørst?
Fortsett videre nedover Regent Street til Cafe Concerto på høyre side, en italiensk kafe med de deiligste kaker og kaffe.

Etterpå fortsetter du ned Regent Street til Picadilly Circus. Her må du ikke gå glipp av Lillywhites, 6 etasjer med sportsklær og sko også til meget gode priser.

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no