London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet en lekeplass for LEGO-entusiaster i alle aldre.

Utforsk Miniland, der kjente landemerker er gjenskapt i imponerende detalj ved hjelp av millioner av LEGO-klosser. Ta en tur på spennende attraksjoner som LEGO Ninjago The Ride, hvor du kan teste ninjaferdighetene dine i en interaktiv opplevelse.

For de yngre besøkende er DUPLO Valley et paradis av myke lekeområder, morsomme karuseller og fargerike eventyr. Det er også en sjanse til å møte favoritt LEGO-karakterer og delta i morsomme live-shows.

Legoland Windsor Resort tilbyr ikke bare morsomme attraksjoner, men også komfortabel overnatting for familien. Fra LEGO-tematiserte rom til praktiske fasiliteter, er oppholdet designet for å gjøre din Legoland-opplevelse enda mer minneverdig.

Uansett om du er en LEGO-fan eller bare leter etter en spennende familieutflukt, er Legoland Windsor Resort stedet å oppleve magien av LEGO på nært hold.
Billetter Legoland Windsor Resort

NYESTE INNLEGG

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Kensington Palace: En glitrende oase i hjertet av London Kensington Palace er et kongelig slott i London, og har vært hjemmet til en rekke britiske

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no