London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Kensington Palace: En glitrende oase i hjertet av London

Kensington Palace er et kongelig slott i London, og har vært hjemmet til en rekke britiske kongelige, inkludert Diana, prinsesse av Wales. Slottet ligger i hjertet av London.

Kensington Palace ble bygget i 1603. Slottet har siden blitt utvidet og ombygd flere ganger, og er nå et kompleks av bygninger som huser en rekke forskjellige avdelinger av den britiske kongefamilien.

Noen av de mest populære attraksjonene på Kensington Palace er:

  • State Apartments: Disse rommene er dekorert med luksuriøse møbler og kunstverk, og gir et innblikk i livet til den britiske kongefamilien.
  • Diana, Princess of Wales’ Apartment: Dette var hjemmet til Diana, prinsesse av Wales, fra 1981 til hennes død i 1997. Rommene er innredet slik de var da Diana bodde der, og gir et personlig innblikk i hennes liv.
    The Sunken Garden: Denne vakre hagen ble skapt i 1868, og er et populært sted for å slappe av og nyte naturen.

    Kensington Palace er et flott sted å lære om britisk historie og kultur. Slottet er godt bevart, og gir et innblikk i livet til den britiske kongefamilien gjennom århundrene.

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no