logo350

Karantenefri innreise til England

Karantenefri innreise til England

Innreise til London

Fra 2. august ble det enklere for nordmenn å reise inn og ut av London og resten av Storbritannia. Nå fjerner britene sine svært strenge innreiseregler som i praksis har hindret folk å å reise inn i landet.
Lettelsene gjelder nordmenn og reisende fra resten av Europa: Fullvaksinerte personer får nå ankomme England uten å havne i karantene. På returen reiser fullvaksinerte nordmenn også karantenefritt fra Storbritannia.
Dett endrer seg stadig, men følg den oppdaterte situasjonen på gov.uk og fhi.no

«Nå i helga var jeg og en kamerat i Manchester og så ManU mot Fulham. Og hva dere klarer å få til! Et herlig 4-stjerners hotell. Det var 5 min å gå til trikken som gikk til Old Trafford. Billettene var helt prima. Rad 17, midt på banen med panoramautsikt til det som foregikk, og et par besøk i ManU-suiten. Ett før kampen og ett i pausen. Dette frister til gjentakelse!»
– Bjørn Pettersen
Prøv oss du og 

Alle som bestiller fotballtur før 1. september for sesongen 2021/22 er med i trekningen av to eksemplarer av boken Engelske fotballklubber igjennom 125 år.

Hvis kampen du har bestillt må spilles uten publikum, får du 100% tilbakebetalt. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Søk her

Siste post

Relaterte innlegg

Choral Eveningsong St Pauls Cathedral

Evensong, som gjennomføres hver kveld er den mest populære messen i katedralen og synges av kirkens eget mannskor og/eller guttekor. Mandag-lørdag 17.00. Søndag 15.00 Adresse: Ludgate

Les mer »

Historiske puber i London

Pub er en forkortelse for Public House, et sted hvor man går for å møte venner, drikke og kanskje innta et måltid. Ifølge byens turistmyndigheter er

Les mer »