London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Hampton Court Palace: Vakker og imponerende

Hampton Court Palace er et historisk palass i London, bygget i det 16. århundre av kardinal Thomas Wolsey, og det ble senere gitt til kong Henrik VIII.
Palasset er et av de største og mest imponerende i England. Det har en rekke vakre hager og parker, og det inneholder historiske gjenstander og kunstverk. Wolsey brukte palasset som sitt private hjem og som et sted for å underholde kongen og hans hoff.

I 1529 falt Wolsey i unåde hos Henrik VIII, og han ble tvunget til å overgi palasset til kongen. Henrik VIII gjorde palasset til sitt hovedresidens, og han brukte det til å underholde sine koner og elskerinner.
Palasset ble også brukt av senere britiske monarker, inkludert Elisabeth I, Jakob I og Karl I. Det var også et populært sted for kongelige bryllup og begravelser.

Hampton Court Palace inneholder en rekke historiske gjenstander og kunstverk. Disse gjenstandene inkluderer kongelige juveler, malerier, skulpturer og møbler.
Palassets hager ble designet av noen av de mest berømte hagearkitektene i verden, inkludert André Le Nôtre og William Kent.

Hampton Court Palace er et viktig historisk sted som gir en unik innsikt i Englands historie. Det er et populært turistmål, og det er et must-see for alle som besøker London.

NYESTE INNLEGG

Hvis du er interessert i vitenskap og historie, er Greenwich Mean Time (GMT) et must-besøk. GMT er tidssonen som brukes som referansepunkt for tid over

Regent’s Canal er en pittoresk kanal som slynger seg gjennom hjertet av London. Kanalen ble bygget i 1812 for å transportere varer fra Midlands til

For naturelskere og friluftsentusiaster er Hackney Marshes et must-besøk. Dette naturreservatet ligger i Hackney i Øst-London og tilbyr et fristed fra byens travle tempo. Reservatet

Gjemt i hjertet av City of London finner du St. Dunstan in the West, en kirke med en fascinerende historie og en vakker hage med

Forbered deg på en reise tilbake i tid når du besøker Dennis Severs’ House, et restaurert 18. århundres hus i Spitalfields. Dette unike museet gir

Opplev moderne og samtidskunst på Tate Modern. Se verk av Andy Warhol, Damien Hirst, Ai Weiwei og andre kunstnere. Lær om kunstbevegelser, delta på workshops,

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no