London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Hampton Court Palace: Vakker og imponerende

Hampton Court Palace er et historisk palass i London, bygget i det 16. århundre av kardinal Thomas Wolsey, og det ble senere gitt til kong Henrik VIII.
Palasset er et av de største og mest imponerende i England. Det har en rekke vakre hager og parker, og det inneholder historiske gjenstander og kunstverk. Wolsey brukte palasset som sitt private hjem og som et sted for å underholde kongen og hans hoff.

I 1529 falt Wolsey i unåde hos Henrik VIII, og han ble tvunget til å overgi palasset til kongen. Henrik VIII gjorde palasset til sitt hovedresidens, og han brukte det til å underholde sine koner og elskerinner.
Palasset ble også brukt av senere britiske monarker, inkludert Elisabeth I, Jakob I og Karl I. Det var også et populært sted for kongelige bryllup og begravelser.

Hampton Court Palace inneholder en rekke historiske gjenstander og kunstverk. Disse gjenstandene inkluderer kongelige juveler, malerier, skulpturer og møbler.
Palassets hager ble designet av noen av de mest berømte hagearkitektene i verden, inkludert André Le Nôtre og William Kent.

Hampton Court Palace er et viktig historisk sted som gir en unik innsikt i Englands historie. Det er et populært turistmål, og det er et must-see for alle som besøker London.

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no