logo350

Fem ting du bør unngå i London

Fem ting du bør unngå i London

Unngå i London

Ikke bli for lenge i Oxford Street. Etter hvert blir det veldig stressende å gå i kø langs handlegaten, omringet av londonbusser, ambulanser og masete gateselgere. Skal du gå der, anbefales lunsj på en av restaurantene på St. Christopher’s Place, en liten oase av en bortgjemt plass rett ved varemagasinet Selfridges.

 

Ligg unna restaurantene i China Town, og steakhouse-kjedene. Dette er (med få unntak) dyre og dårlige turistfeller.

 

Legg igjen den norske ordknappheten hjemme. I London er det uhøflig å ikke si «sorry», «thank you» og «please». Skal du forbi? Si «sorry». Holder noen døren åpen for deg? Si «thank you». Vil du noe? Si «please». (Og jenter, bartenderen er ikke forelska i deg selv om han kaller deg «darling». Det er en høflighetsfrase.)

 

Ikke gro fast i London sentrum. London består av mange spennende bydeler, og det er her londonerne bor. Besøk fasjonable Chelsea, avslappede Islington, bohemenes Notting Hill eller «landsbyen» Hampstead. Flerkulturelle Brixton eller asiaternes Brick Lane er også spennende områder.

 

Ikke ha for tett program. London er en stor by, og det tar tid å komme seg fra A til B. Tre museer på en dag er urealistisk. Slapp av, det skal jo være en ferie.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Søk her

Siste post

Relaterte innlegg

Choral Eveningsong St Pauls Cathedral

Evensong, som gjennomføres hver kveld er den mest populære messen i katedralen og synges av kirkens eget mannskor og/eller guttekor. Mandag-lørdag 17.00. Søndag 15.00 Adresse: Ludgate

Les mer »

Historiske puber i London

Pub er en forkortelse for Public House, et sted hvor man går for å møte venner, drikke og kanskje innta et måltid. Ifølge byens turistmyndigheter er

Les mer »