London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Primarks: 14 – 28 Oxford Street og 499 – 517 Oxford Street.
Du finner et varehus i hver ende av Oxford Street.
Primark er en av de mest populære klesbutikkene i London.
Primark er kjent for å selge rimelige/billige etterligninger av typiske cat-walk trender, og på kort tid har butikken blitt en stor favoritt blant kvinner i London. Foruten tights og topper kan du finne bukser til £3 og jakker/kåper til £8 og hele dress antrekk til £10.
Tube:Tottenham Cout Road eller Marble Arch.

Sportsdirect 150-154 Oxford Street og Lillywhites i 24 – 36 Regent Street.
Sportsdirect i Oxford Street og Lillywhites på Picadilly Circus (samme kjede) er Storbritanias støreste forhandler av sportsutstyr.
Foruten sitt eget brand Lonsdale, forhandler de alle de kjente merkene.
Her kan du gjøre kjempekupp, spessielt på Lillywhites.
Tube:Tottenham Cout Road eller Picadilly Circus.

Apple i 235 Regent Street og Covent Garden
Apple har butikk både øverst i Regent Street (tett på Oxford Circus) og i Covent Garden.
Dette er et mekka for alle Apple entusiaster.
Tube: Oxford Circus

Covent Garden
Markedshallen er et populært turistmål, med en rekke butikker, markedsboder og serveringssteder. Området tiltrekker seg også mange gatemusikanter og andre underholdere. London Transport Museum ligger i Covent Garden.
Tube: Covent Garden og Leicester Square.

Camden Market, mitt favorittmarked.
Camden Market er en rekke små detaljmarkeder og butikker, ofte kalt «Camden Market» eller «Camden Lock».  Produkter som selges på bodene er kjent for sitt kosmopolitiske image, og inkluderer håndverk, klær og fastfood. Her finner du klær du ikke finner noe annet sted og kanskje noe du aldri har sett tidligere.
Her kan du også finne klær og sko fra de store leverandører billigere en i kjedenes egne butikker. Jeg sjekka forrige uke et par klassiske Dr Martens sko. £130 i Dr Martens egen butikk, £90 i en skobutikk i Camden.
Det er den fjerde mest populære turistattraksjonen i London, og tiltrekker seg omtrent
250 000 mennesker hver uke.
Tube: Camden Town

Trenger du billig hotell på din høsttur, tilbyr vi overnatting fra 440,- pr person inkl. frokost.

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no