London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

guttetur-1

En guttetur til London er aldri å forakte, og da det heller ikke er lenger til den engelske hovedstaden enn at man kan reise av sted hjemmefra om morgenen og være fremme litt utpå ettermiddagen, er dette noe som passer fint å gjøre i helgesvingen.

Private Tour of London’s Historic Pubs.
Man reiser selvfølgelig ikke på guttetur til London uten å ha en innlagt pub til pub runde, og det er ingen skjeve blikk å få, selv om man sitter på puben på hjørnet og nyter en øl om formiddagen.

God gammeldags barbering.
Vi kan anbefale en god gammeldags barbering med kvalitetsprodukter og kniv. Dette er en nytelse alle bør unne seg. Vi har selv prøvd Envy Barbers i Covent Garden, og er kjempefornøyd.
Bestill time online, så får du en meget god pris.
PS. De serverer også gratis øl.

London Rock Tours.
Dere bør også prøve London Rock Tours.
På denne turen får du se og oppleve mange ulike steder i London der rocken virkelig har satt sine spor. Ta en tur gjennom de legendariske kvarterene Soho, Islington og Camden Town, spaser langs den kjente Abbey Road crossing, se hvor rockestjerner som Paul McCartney og David Bowie bor, se hvor Jimi Hendrix døde, se forskjellige studioer, klubber, puber og mange flere interessante steder som syder av ekte rockehistorie.

Besøk Jimi Henrix leilighet i London
nngangen til Jimis krypinn er via nummer 25, en leilighet som fra sommeren 1723 til 14. april 1759 ble bebodd av en storhet innenfor den klassiske musikken, komponisten George Frideric Handel (1685-1759).
Hans bolig har siden 2001 vært et museum. Det er da også Handel-museet som har fått midler fra National Lottery til å publikumsåpne for innblikk i hvordan Hendrix bodde og levde i noen hektiske måneder.

Rolling Stones Exhibitionism.
Her skrives det historie.
Rolling Stones medlemmene har lånt ut sine enorme private arkiv for å lage sin første store utstilling; Ekshibisjonisme i London i tiden 5. april – 4.september 2016 på Saatchi Gallery i London.
Mer en 550 sjeldne og originale Rolling Stones objekter fra medlemmens private samlinger vises fram.
Nå er tiden inne for en skikkelig guttetur

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no