logo350

Dyreparken du vil besøke

Dyreparken du vil besøke

London Zoo: Dyreparken du vil besøke

Har du begynt å planlegge neste tur til London når det endelig åpnes igjen? Lurt, men noter deg følgende på lista over hva du skal oppleve mens du er der: London Zoo.

Dyrehagen har over 750 arter som til sammen utgjør 16 000 individer. Dessuten ble en av Harry Potter-scenene spilt inn i den zoologiske hagen. Er du i London har du altså muligheten til å stå der Daniel Radcliffe sto, eller selveste Harry Potter om du vil.

Land of lions
Navnet forklarer det meste og ikke overraskende er dette et høydepunkt for mange når de besøker dyreparken. Løvene har god plass og sannsynligheten er stor for at man får se dem på nært hold.

In with the spiders
Blir du fascinert av edderkopper? Da kommer du til å elske edderkopp-verdenen som befinner seg i London Zoo. Enten hater man denne delen av parken, eller så elsker man den.

In with the lemurs
Disse rare, søte og spesielle skapningene trekker til seg et stort publikum. Stort sett alltid gjør de noe rart. Denne delen av parken bør man definitivt få med seg.

I tillegg til disse tre attraksjonene, har parken mange dyr du kommer til å få lyst til å hilse på!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Søk her

Siste post

Relaterte innlegg

Choral Eveningsong St Pauls Cathedral

Evensong, som gjennomføres hver kveld er den mest populære messen i katedralen og synges av kirkens eget mannskor og/eller guttekor. Mandag-lørdag 17.00. Søndag 15.00 Adresse: Ludgate

Les mer »

Historiske puber i London

Pub er en forkortelse for Public House, et sted hvor man går for å møte venner, drikke og kanskje innta et måltid. Ifølge byens turistmyndigheter er

Les mer »