London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

De beste stedene for afternoon tea i London

Afternoon tea, scones, småkaker og marmelade er en selvfølge ved ethvert London-besøk. I Englands hovedstad finnes det mange vidunderlige steder der du kan nyte din te.
Afternoon tea er et lett måltid som vanligvis serveres mellom 16.00 og 18.00. Tradisjonen oppsto blant de velstående familiene i England på 1840-tallet.
I dag er begrepet afternoon tea verdenskjent. Vanligvis serveres teen med smørbrød, kaker og scones.

Hvis du er på besøk i London, er afternoon tea et must. Det spiller ingen rolle om du er ute etter et klassisk britisk miljø eller et mer trendy sted. Det finnes noe for enhver smak. Her er noen av de aller beste stedene å drikke afternoon tea.

Tradisjonell afternoon tea på The Ritz
Det ærverdige hotellet The Ritz åpnet i 1906, og ligger ved Piccadilly i London. Dette er et av de aller mest populære stedene for å drikke afternoon tea. Innredningen er klassisk britisk, og det er få steder som føles så elegant som dette praktfulle hotellet. Her kan du velge blant mange forskjellige tesorter og spise deilige smørbrød. Avslutt med det store utvalget av småkaker og scones. På The Ritz serveres afternoon tea til faste tider, og det er en kleskode å forholde seg til. For menn er det dress og slips som gjelder. Verken kvinner eller menn slipper inn med sportstøy eller treningssko. For å få bord anbefales det å bestille i god tid før reisen.
https://bit.ly/36KQdab

Luksuriøs afternoon tea på The Goring
Å drikke sin afternoon tea på luksuriøse The Goring i Londons Belgravia-distrikt er en opplevelse utover det vanlige. Her velger du blant tesorter fra hele verden og spiser fantastiske smørbrød og kaker. Hotellet serverer også hjemmelaget marmelade. Menyen forandres med årstidene. Gjestene kan drikke sin te på The Terrace, med utsikt over The Goring Gardens, eller i The Lounge og om sommeren på The Veranda.
https://bit.ly/3oSMOfP

Afternoon tea med utsikt i The Shard
Vil du drikke afternoon tea med en fantastisk utsikt, skal du ta turen til restauranten Ting i The Shard. Restauranten ligger i 35. etasje, og tilbyr en utsikt få andre steder i London kan matche. Titt ut over den flotte hovedstaden og velg mellom en klassisk, britisk afternoon tea eller en asiatisk-inspirert meny. Restauranten anbefaler at gjestene forhåndsbestiller bord.
https://bit.ly/39NxJYK

Retroinspirert miljø på Sohos Secret Tea Room
Sohos Secret Tea Room ligger gjemt oppå en av Londons mest kjente puber, The Coach & Horses i Soho. Her drikker du din afternoon tea i et retroinspirert miljø. Velg blant 16 forskjellige tesorter og spis hjemmelagde scones, marmelade, småkaker og annen bakst. Lytt til 40-tallsjazz og -swing i det unike miljøet, og etterlat storbybruset utenfor.
https://bit.ly/39NjW4n

Bland kultur med afternoon tea på Tate Modern
Etter et besøk på kunstmuseet Tate Modern i London passer det fint å ta turen opp til sjette etasje for å drikke te. Her får du fin utsikt over Themsen, St Paul’s Cathedral og Millenium Bridge. Restauranten byr på flere tesorter, smørbrød og kaker.
https://bit.ly/3cLVDpg

Trendy afternoon tea på Sanctum Soho Hotel
Sanctum Soho Hotel er det perfekte stedet for den som vil unngå et klassisk britisk miljø. På dette trendy hotellet serveres det i stedet en temeny som kan tilfredsstille en hvilken som helst rockestjerne. Restauranten tilbyr også noe de kaller Gents afternoon tea – en meny de mener passer perfekt til menn.
https://bit.ly/3tvHGSg

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no