London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

British Library: En skattkiste av kunnskap og kultur

British Library er et av de største og mest betydningsfulle bibliotekene i verden. Det ligger i London og huser en samling på over 170 millioner objekter.
Biblioteket ble grunnlagt i 1753, og det har siden vokst til å bli et av verdens ledende forskningsbiblioteker. Samlingen omfatter bøker, manuskripter, kart, fotografier, musikk, aviser og tidsskrifter.

British Library ble grunnlagt i 1753 etter at John Montagu, 4. jarl av Sandwich, testamenterte sin samling av bøker og manuskripter til staten. Samlingen ble senere supplert med flere viktige samlinger, inkludert Cottonian Library, Harleian Library og Royal Library.

British Librarys samling er en skattkiste av kunnskap og kultur. Samlingen omfatter bøker fra hele verden, inkludert noen av de mest verdifulle og berømte bøkene i historien.
Biblioteket har også en stor samling av manuskripter, inkludert noen av de eldste og mest betydningsfulle manuskriptene i verden.

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no