London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved Blenheim i 1704, som er hvordan palasset fikk sitt navn. I løpet av de siste 300 årene har Blenheim Palace vært hjemmet til hertugene av Marlborough, men har også blitt brukt til mange andre formål, inkludert sykehus for sårede soldater, hjem og skole for evakuerte, base for MI5, og i dag er det et populært innspillingssted og en spektakulær arena for brylluper og arrangementer. I 1950 åpnet den tiende hertugen av Marlborough Blenheim Palace for publikum for første gang, og siden den gang har millioner av besøkende passert gjennom dørene, og palasset er etablert som en av de beste kulturarvattraksjonene i Storbritannia.

Ta en tur i statssalene og beundre portrettene, veggteppene og den eksklusive møbleringen mens du lærer om den 300 år lange historien til denne nasjonale skatten. Besøk Churchill-utstillingen og lær alt om livet til den store statsministeren gjennom fotografier, utdrag fra hans dagbøker, gjenstander og flere andre elementer. Besøk deretter vår utstilling i stallene og oppdag betydningen av hester på Blenheim gjennom århundrene. Få innsikt i livene til familien som har bodd på Blenheim Palace, gjestene deres og husholdningspersonalet med en av tre turer i de private leilighetene. Turen «Oppe» inkluderer palassets soverom, mens turen «Nede» viser personalets områder.

Utforsk dette verdensarvstedet blant over 2000 mål parklandskap designet av en av Storbritannias mest kjente landskapsarkitekter, Lancelot ‘Capability’ Brown. Ta en spasertur opp til Grand Cascades eller rundt innsjøen for å beundre noen av de fineste utsiktene i England, og se etter de historiske monumentene i området, inkludert Victory Column og Grand Bridge. Oppdag det varierte utvalget av formelle hager, inkludert Rose Garden, Churchill Memorial Garden, Water Terraces og Secret Garden. En kort togtur fra palasset er Walled Garden, som har en Giant Hedge Maze, Butterfly House, Lavender Garden og en utstilling om hvordan hagene har blitt brukt og vedlikeholdt gjennom palassets historie.

Blenheim Palace er ikke bare en ikonisk del av historien, men også en levende, foranderlig opplevelse med et vell av sports- og kulturarrangementer, temautstillinger og turer som tilbys hele året. Den travle arrangementkalenderen inkluderer favoritter som Christmas at Blenheim Palace, Halloween og The Flower Show.

Blenheim Palace har forskjellige kafeer og restauranter på stedet som serverer alt fra uformell kaffe og kake til luksuriøse ettermiddagsteer, treretters lunsjer og mer. Hver deilig rett lages internt med ferske, lokalt dyrkede ingredienser, og med sesongbaserte spesialiteter hver måned er det alltid noe nytt å prøve. Nyt en to- eller treretters lunsj eller champagne-afternoon tea i den fantastiske settingen til The Orangery. Prøv alternativt Oxfordshire Pantry eller Stables Café for kaffe, kake, smørbrød, bakverk og varme måltider. Walled Garden Pizzeria er det perfekte stedet å nyte deilige håndlagde pizzaer, smakfulle salater og varme eller kalde forfriskninger etter utforskningen. Tilbring litt tid i den prisbelønte East Courtyard Shop og unne deg noen av de fantastiske varene som er tilgjengelige for kjøp, inkludert lokalt produserte håndverk, luksuriøse gaver og mange serier som er eksklusive for Blenheim Palace. Enten du leter etter gaver til kjente eller en godbit til deg selv, lover Blenheim Palaces eksklusive butikker noe spesielt for alle.

Ideell for familier som vil være med på moroa mens de utforsker UNESCOs verdensarvsted, kan besøkende kreve sitt gratis besøk ved bestilling og la barnas fantasi få fritt spillerom i en serie immersive sammenkoblede soner med hemmelige kamre, klatrenett, tunneler, sklier, taubroer – og gigantiske gulrøtter!

Med et område større enn en fotballbane har den nye 3,6 millioner pund utendørsopplevelsen lokalisert innenfor det historiske Walled Garden feiret arven til det 18. århundre barokke palasset, inspirert av ekte livstrekk inkludert lakeside Boat
Billetter Blenheim Palace

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Kensington Palace: En glitrende oase i hjertet av London Kensington Palace er et kongelig slott i London, og har vært hjemmet til en rekke britiske

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no