London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

En oversikt over billige og bra restauranter i London

Disse restaurantene gir deg gode alternativer for rimelige, men velsmakende måltider i London.

 1. Dishoom:
  • Adresse: 7 Boundary St, London, E2 7JE
  • Dishoom gir deg en smak av autentisk indisk mat i en vennlig og unik atmosfære inspirert av Irani kafeer. Her kan du nyte deilige retter som biryani, samosaer og tandoorigrillet kjøtt til rimelige priser.
 2. Flat Iron Square:
  • Adresse: 68 Union St, London, SE1 1TD
  • Flat Iron Square er en livlig matmarkedsplass med et bredt utvalg av matboder som tilbyr alt fra pizza og burgere til vietnamesisk og meksikansk mat. Perfekt for en uformell og rimelig matopplevelse.
 3. Franco Manca:
  • Adresse: 4 Market Row, London, SW9 8LD
  • Franco Manca er kjent for sine autentiske napolitanske pizzaer bakt i en vedfyrt ovn. Enkelt, men utrolig velsmakende, med et utvalg av toppingmuligheter til en god pris.
 4. The Breakfast Club:
  • Adresse: 33 D’Arblay St, London, W1F 8EY
  • The Breakfast Club er kjent for sin deilige frokost og brunchretter. Her kan du nyte alt fra pannekaker og eggeretter til smørbrød og kaffe til rimelige priser.
 5. Herman Ze German:
  • Adresse: 33 Old Compton St, London, W1D 5JT
  •  Herman Ze German tilbyr velsmakende tyske pølser og currywurst i en avslappet setting. Med kvalitetsingredienser og raske måltider er dette et flott sted for en smak av Tyskland til rimelige priser.

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no