London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Big Ben: Et symbol på historie og tradisjon

Big Ben er et av de mest kjente landemerker i verden. Det er en stor klokke som er en del av Elizabeth-tårnet i Westminster Palace.
Klokken ble bygget i 1859, og den er oppkalt etter sir Benjamin Hall, som var parlamentets parlamentariske sekretær på den tiden. Mange tror det er tårnet som heter Big Ben, men det er klokken i toppen som heter det.

Big Ben er et av de mest populære turistmålene i London. Tusenvis av mennesker besøker klokken hvert år for å se den og høre den ringe. Klokken ringer hver time, og den ringer også ved spesielle anledninger, for eksempel ved nyårsaften.
Big Ben er også et viktig symbol på London. Den er et synlig tegn på byens historie og tradisjoner. Klokken er et ikonisk symbol på London, og den er en del av byens identitet.
Klokken ringer hver time, og den ringer også ved spesielle anledninger, for eksempel ved nyårsaften. Klokkens slag høres over hele London.

Big Ben ble bygget mellom 1843 og 1859. Klokken ble designet av Augustus Pugin, og den ble støpt av Whitechapel Bell Foundry.
Klokken ble opprinnelig kalt Great Bell, men den ble senere omdøpt til Big Ben. Navnet er uklart, men det er sannsynlig at det kommer fra sir Benjamin Hall, som var parlamentets parlamentariske sekretær på den tiden.

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no