London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Big Ben: Et symbol på historie og tradisjon

Big Ben er et av de mest kjente landemerker i verden. Det er en stor klokke som er en del av Elizabeth-tårnet i Westminster Palace.
Klokken ble bygget i 1859, og den er oppkalt etter sir Benjamin Hall, som var parlamentets parlamentariske sekretær på den tiden. Mange tror det er tårnet som heter Big Ben, men det er klokken i toppen som heter det.

Big Ben er et av de mest populære turistmålene i London. Tusenvis av mennesker besøker klokken hvert år for å se den og høre den ringe. Klokken ringer hver time, og den ringer også ved spesielle anledninger, for eksempel ved nyårsaften.
Big Ben er også et viktig symbol på London. Den er et synlig tegn på byens historie og tradisjoner. Klokken er et ikonisk symbol på London, og den er en del av byens identitet.
Klokken ringer hver time, og den ringer også ved spesielle anledninger, for eksempel ved nyårsaften. Klokkens slag høres over hele London.

Big Ben ble bygget mellom 1843 og 1859. Klokken ble designet av Augustus Pugin, og den ble støpt av Whitechapel Bell Foundry.
Klokken ble opprinnelig kalt Great Bell, men den ble senere omdøpt til Big Ben. Navnet er uklart, men det er sannsynlig at det kommer fra sir Benjamin Hall, som var parlamentets parlamentariske sekretær på den tiden.

NYESTE INNLEGG

Hvis du er interessert i vitenskap og historie, er Greenwich Mean Time (GMT) et must-besøk. GMT er tidssonen som brukes som referansepunkt for tid over

Regent’s Canal er en pittoresk kanal som slynger seg gjennom hjertet av London. Kanalen ble bygget i 1812 for å transportere varer fra Midlands til

For naturelskere og friluftsentusiaster er Hackney Marshes et must-besøk. Dette naturreservatet ligger i Hackney i Øst-London og tilbyr et fristed fra byens travle tempo. Reservatet

Gjemt i hjertet av City of London finner du St. Dunstan in the West, en kirke med en fascinerende historie og en vakker hage med

Forbered deg på en reise tilbake i tid når du besøker Dennis Severs’ House, et restaurert 18. århundres hus i Spitalfields. Dette unike museet gir

Opplev moderne og samtidskunst på Tate Modern. Se verk av Andy Warhol, Damien Hirst, Ai Weiwei og andre kunstnere. Lær om kunstbevegelser, delta på workshops,

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no