London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Fish & Chips

 
1. Opplev London overnfra 54 meter oppe…
…i Emirates Air Line, den første taubanen i London. Den ble innviet i juni 2012. Taubanen går over Themsen og forbinder Greenwich med Royal Victoria Docks.
Det gir en ny og panoramisk utsikt over byen.
 
 
2. Spise fish and chips…
…hos Poppies i Spitafields, hos Fish Kitchen på Borough Market eller på berømte Rock and Sole Place i Covent Garden. Det er en deilig nasjonalrett, men den er ikke helt uten kalorier…
 
3. Tråle gjennom butikker i Camden…
…for å finne Dr Martens vintage som du har drømt om! Eller kikke i hyllene hos Harrods og titte rundt i luksuriøse Food Hall, stikke innom Selfridges som har 4000 typer sko. De beste kjøpene får du i London!
 
 
4. Seile på Themsen…
…ombord på de superraske katamaranene til Thames Clipper, på oppdagelsesjakt på Canary Wharf-turer. Det er den beste måten å oppdage London på.
 
5. Engelsk piknik på Hamstead Heath…
…eller i Kensington Garden. Gressplenene i de kongelige parkene egner seg ypperlig til engelsk piknik med matkurv og rutete duk: chips med eddik, sandwich med roastbiff og pepperrot.
 

6. Nyte musikk på høstkonserter i Hyde Park…
…Proms in The Park konsert eller BBC Radio 2 Live i Hyde Park. Konserter i Royal Albert Hall, tuseårsstedet O2 Arena eller klassiske gratiskonserter i Covent Garden… All slags musikk finnes i London.

7. Sverme for vintagemote på Notting Hill…
…rundt Portobello Road, men også på makedet i Camden Town, på Sunday Up Market i Brick Lane: fra Beyond Retro til Rockit med stopp i Absolute Vintage. London flommer over av kultsteder!

8. Bli fristet av cupcakes i Primrose Bakery…
…med krystallisert fiol, Earl Grey, marsmallows, ja med alle slags uventede smakstilsettinger og farger. Kremen av cupcakes!

9. Beundre utstillingene i Leighton House…
,,,den tropiske hagen i Barbican Center, Two Template Place, den neogotiske villaen til milliardæren William Waldorf eller det mystiske Dennis Severs House.
Garantert fine opplevelser.

10. Hilse på kongelige, og drikk Afternoon Tea i Kensington Palace…
…med litt hell ser du William og Kate som bor i den kongelige boligen. Avslutt vandringen i parken med en utsøkt Afternoon Tea i Kensington Palace Pavilion. Glem ikke Elisabeth på Buckingham Palace. Hun er fremdeles dronning. Prins Charles og Camilla bor i Clarence House.

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no