logo350

10 unike ting å oppleve i London

10 unike ting å oppleve i London

Fish & Chips

 
1. Opplev London overnfra 54 meter oppe…
…i Emirates Air Line, den første taubanen i London. Den ble innviet i juni 2012. Taubanen går over Themsen og forbinder Greenwich med Royal Victoria Docks.
Det gir en ny og panoramisk utsikt over byen.
 
 
2. Spise fish and chips…
…hos Poppies i Spitafields, hos Fish Kitchen på Borough Market eller på berømte Rock and Sole Place i Covent Garden. Det er en deilig nasjonalrett, men den er ikke helt uten kalorier…
 
3. Tråle gjennom butikker i Camden…
…for å finne Dr Martens vintage som du har drømt om! Eller kikke i hyllene hos Harrods og titte rundt i luksuriøse Food Hall, stikke innom Selfridges som har 4000 typer sko. De beste kjøpene får du i London!
 
 
4. Seile på Themsen…
…ombord på de superraske katamaranene til Thames Clipper, på oppdagelsesjakt på Canary Wharf-turer. Det er den beste måten å oppdage London på.
 
5. Engelsk piknik på Hamstead Heath…
…eller i Kensington Garden. Gressplenene i de kongelige parkene egner seg ypperlig til engelsk piknik med matkurv og rutete duk: chips med eddik, sandwich med roastbiff og pepperrot.
 

6. Nyte musikk på høstkonserter i Hyde Park…
…Proms in The Park konsert eller BBC Radio 2 Live i Hyde Park. Konserter i Royal Albert Hall, tuseårsstedet O2 Arena eller klassiske gratiskonserter i Covent Garden… All slags musikk finnes i London.

7. Sverme for vintagemote på Notting Hill…
…rundt Portobello Road, men også på makedet i Camden Town, på Sunday Up Market i Brick Lane: fra Beyond Retro til Rockit med stopp i Absolute Vintage. London flommer over av kultsteder!

8. Bli fristet av cupcakes i Primrose Bakery…
…med krystallisert fiol, Earl Grey, marsmallows, ja med alle slags uventede smakstilsettinger og farger. Kremen av cupcakes!

9. Beundre utstillingene i Leighton House…
,,,den tropiske hagen i Barbican Center, Two Template Place, den neogotiske villaen til milliardæren William Waldorf eller det mystiske Dennis Severs House.
Garantert fine opplevelser.

10. Hilse på kongelige, og drikk Afternoon Tea i Kensington Palace…
…med litt hell ser du William og Kate som bor i den kongelige boligen. Avslutt vandringen i parken med en utsøkt Afternoon Tea i Kensington Palace Pavilion. Glem ikke Elisabeth på Buckingham Palace. Hun er fremdeles dronning. Prins Charles og Camilla bor i Clarence House.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Søk her

Siste post

Relaterte innlegg

Southbank Centre Food Market

Southbank Centre Food Market i London er en smakfull oase som lokker med en eksplosjon av kulinariske opplevelser. Beliggende langs bredden av Themsen, gir markedet en

Les mer »