London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

London for sjokolade-elskeren

Selfridges
I dag er det flere innovative sjokoladeprodusenter i London, og et godt sted å begynne å utforske tilbudet er varehuset Selfridges. Her finner du et sjokoladebibliotek med over 400 forskjellige sjokolademerker fra hele verden, fra Adoré til Zaabar. «Sjokoladebiblioteket» skal guide kundene til å velge riktig.
Ikke gå glipp av Eat Chic, som lager økologiske luksusversjoner av peanøttsmørkopper, og The Chocolatier, en av byens beste sjokoladeprodusenter. Hans sjokolade har en smak av blant annet sorte oliven og rød pepper, hakkede fennikelfrø og safran og hasselnøtt.
Adresse: 400 Oxford Street

Ettermiddags-te med tvist
I dag finnes det flere alternativer for sjokoladeelskere som ønsker å drikke tradisjonell ettermiddags-te i London. Hilton on Park Lane lokker med «Confessions of a Chocoholic afternoon tea» mens luksushotellet One Aldwych har en ekstra leken ettermiddags-te inspirert av «Charlie og sjokoladefabrikken». På menyen finnes gullbelagte sjokoladeegg, sukkerspinn og småkaker med sjokolade.
Adresse: Hilton på Park Lane, 22 Park Lane One Aldwych

Pierre Marcolini
Pierre Marcolini er en av Belgias ledende sjokoladeprodusenter og åpnet nylig sin første butikk i London. Marcolini omtaler seg selv som en sjokoladegringo, og reiser rundt i verden på jakt etter de beste kakaobønnene. Deretter forvandler han dem til skreddersydde sjokoladekaker og praliner med ulike smaker som marokkansk rosépepper, timian, appelsin og bringebær og sitron. Det finnes også andre blodsukkerforsterkere som for eksempel vannbakkels med syltetøy og sjokoladekrem. Marcolinis versjon av Nutella, Casse Noisette, er en delikat souvenir.Adresse: Adresse: 400 Oxford Street på Selfridges

Melt
Dette er en chic sjokoladebutikk i Notting Hillhvor besøkende kan se sjokoladeprodusenter lage de daglige sjokoladepralinene på stedet. De tilbyr også sjokoladekurs og smaksprøver for gjester som måtte ønske det. Blant bestselgerne finner vi en mørk sjokoladekake fylt med salt karamell, en sjokoladekake med karamellisert popcorn og sunnere alternativer toppet med for eksempel poppet quinoa, stekt linfrø eller gresskarfrø.
Adresse: 59 Ledbury Road (også en butikk på 6 Clarendon Road)

Yauatcha
Den kinesiske gourmetrestauranten Yauatcha er noe så uvanlig som en Michelin-restaurant med et eget konditori, hvor du kan kjøpe med deg et par praliner eller sjokoladebakelser for å ta med hjem. Her finner du sjokolade med en smak av matcha, ​​jasmin eller yuzu og bakverk som «Chocolate Pebble» med sjokolademousse, brownie, kakaobønner og sjokoladesaus – alt dandert som juveler i en gullsmed. Yauatcha har også et eget konditori på Brodgate Circle i nærheten av Liverpool Street Station.
Adresse:15-17 Broadwick Street, Soho

Guidet sjokoladetur
Hopp over de tradisjonelle sightseeingturene og oppdag Londons beste sjokoladebar under en guidet tur. Chocolate Ecstasy Tours har flere forskjellige ruter å velge mellom.
Nettside: chocolateecstasytours.com

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no