London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål
Windsor Great Park

Windsor Great Park

Windsor er verdenskjent for forbindelsene sine med kongefamilien. Dette er verdens eldste slott som har vært bebodd lengst, og du kan få med deg vaktbyttet, Ascot veddeløpsbane; og Eton College. Besøkende til Windsor blir allikevel overrasket over hvor mye av landsbygda som lett kan besøkes. Nydelige hager, parker og åpne områder. Hele året er det massevis av frisk luft, farger og interessante ting du kan se og gjøre. Nordover er det over 4 kvadratkilometer land som tilhører National Trust, mens den 19 kvadratkilometer store Crown Estate ligger på sørsiden. I sentrum ligger Windsor Great Park og The Long Walk som går fra Windsor Castle til sprangridningsstatuen på Snow Hill. Du bør sette av et par timer, sånn at det er nok tid til å utforske disse grønne områdene. Fra majestetiske eiketrær til den nydelige Virginia Water-innsjøen, den dekorative hagen og trelandskapet ved Savill Garden. Slutten av mai og begynnelsen av juni er den beste besøkstiden. Windsor ligger også langs Themsen, hvor du enten kan reise på en guidet båttur eller leie en båt selv. Du kan også prøve Thames Trail, hvor du kan utforske landsbyer og attraksjoner langs ruten.

I Cookham, er det mange gamle småhus og større bygninger, hvor den eldste er fra 1417. Den huser også galleriet Stanley Spencer. Spencer er en av de største britiske malerne fra 1900-tallet, og galleriet har verdens største samling av verkene hans.

Cliveden Estate ligger på en klippe 60 meter over Themsen, og var hjemmet til Lady Astor, Storbritannias første valgte kvinnelige politiker. Det består av over 350 hektar av hager og naturområder tilhørende National Trust, samt en fantastisk vannhage og gåturer i skogen.

Noen kilometer utenfor Maidenhead ligger et gammelt National Trust-monument som en gang ble frekventert av en vandringsmann på 1700-tallet kalt Dick Turpin. I dag tilbyr det flere kilometer med stier for gåturer og sykling.

Ca. 5 km sør for Windsor ligger Runnymeade, hvor Magna Carta ble underskrevet i 1215, og en spasertur gjennom den fredfulle engen til åstoppen gir en fantastisk utsikt over Themsen-dalen.

Like utenfor Windsor ligger Bray, som huser halvparten av restaurantene i Storbritannia som har tre stjerner i Michelin- guiden. Waterside Inn, som driftes av Roux-brødrene, har servert herlige og sofistikerte franske retter siden 1972. Heston Blumenthals eier tre restauranter: The Hinds

Head, The Crown og den eksperimentelle Fat Duck, som er kåret til verdens beste restaurant.

Avstand til London
Det tar mindre enn én time med South West Trains fra London Waterloo til Windsor og Eton Riverside. Herfra er det mulig å reise videre med taxi, buss eller hestekjerre.

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no