London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Kong Henrik

1. Spis middag i mørket
Dans le Noir? (https://london.danslenoir.com/)som ligger i hjertet av London, inviterer deg til å spise i fullstendig mørke, servert av blinde eller delvis blinde servitører. Å nyte middag eller lunsj i bekmørke er en original opplevelse som lar oss revurdere vår oppfatning av smak.
Du vil gjerne bli plasser sammen med andre gjester for å bryte ned barrierer og fordommer.
Hvordan skal du finne bestikket og vinglasset dit, og hvordan skal du finne maten?

2. Ta en tur blant stjernene på The Culpeper
Hvis du har din bedre halvdel med deg til London, bør dere reservere plass på en av Culpepers Rooftop Astronomy-kvelder (https://www.theculpeper.com/events/rooftop-astronomy/). Denne stjernekikking-med-middag-opplevelsen gir dere en utrolig romantisk kjærestekveld.
På en nydelig gastropub nær Londons kjente Spitalfields Market begynner kvelden med et herlig måltid.
Når det er mørkt nok, beveger alle seg opp på taket, der en astronomiekspert og to profesjonelle teleskop gir dere en magisk opplevelse av nattehimmelen.

3. Dra på skattejakt med HiddenCity
Oppdag noen av Londons mindre kjente attraksjoner ved å bli med på et eventyrspill i Londons gater med HiddenCity (https://www.inthehiddencity.com/). Dette er en av de beste mulighetene hvis du ønsker å komme deg litt utenfor allfarvei i den urbane jungelen.
Konseptet er enkelt: Du vil få tilsendt en serie kryptiske ledetråder, gåter og utfordringer på mobilen. Hver av gåtene må dekodes for å motta neste ledetråd, som vil føre deg til neste sted på veien.
For å gjennomføre oppgavene må du snakke med folk og finne ting som hjelper deg videre, for eksempel en tekst fra en bok i en bestemt bokhandel.
Mens du finner ut av ledetrådene, blir du ført forbi bortgjemte gallerier, puber, museer og hemmelige hager på veien til målet.

4.Sleng deg inn i ceilidh-dansen
Har du noen gang prøvd ceilidh-dans (uttalt «kei-li»)? Hvis ikke er et besøk på Ceilidh Club (https://ceilidhclub.com/) et must på London-turen – du kommer ikke til å angre!
Det populære arrangementet finner sted på Cecil Sharp House, et prisvinnende senter for folkekunst på Primrose Hill.
Kvelden består av et folkemusikkband, en «utroper» og rundt 200 svette gjester. Mens bandet spiller, blir dansebevegelsene ropt ut. Alt du trenger å gjøre, er å følge dem. Det burde da være enkelt? Å nei da.

5. Spis middag med kong Henrik VIII på middelalderbankett
Dette fantastiske og interaktive middagsteateret nær den historiske Tower Bridge tar deg med tilbake til middelalderens London.
Som gjest på kong Henrik VIIIs bankett får du spise et solid fireretters middelaldermåltid (med rikelig med mjød til!) mens du blir underholdt av sjonglører, akrobater og andre utøvere. Du får til og med se en koreografert sverdkamp etter hovedretten.
Syng og dans med, og hvis du virkelig vil gå inn i rollen, kan du leie et kostyme. Det er valgfritt å kle seg ut, men når man først er i middelalderens England …
Dette er en helaften som passer for hele familien og er underholdende fra start til slutt. Ikke minst gir den dere et litt annet inntrykk av London.
Bestill denne firetimers middelalderbanketten på Ivory House Experience (https://bit.ly/2I6XRSN).

6. Highgate Cemetery
Highgate Cemetery (https://highgatecemetery.org/) er en gravlund i Highgate i nordre London. Gravlunden ble anlagt på begynnelsen av 1800-tallet. Den vestre siden ble tatt i bruk i 1839. I 1854 kom i tillegg en østlig del (the East Cemetery). På slutten av 1800-tallet ble den ansett som Londons vakreste gravplass.
Den mest berømte som ligger begravet her er Karl Marx. Hans grav har gjennom årene blitt vandalisert flere ganger. Her tilbyd guidede turer.

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no