London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Sykle i London

Ingen steder er Storbritannias voksende kjærlighet til sykler mer tydelig enn i London med milevis med nye og forbedrede sykkelveier og stier som krysser byen.

Spitalfields
Spitalfields ligger i det travle øst-London, et av byens blomstrende kunst- og kulturmål. Det er et knutepunkt for uavhengige butikker, kunsthåndverk og puber som er gjennomsyret av historie.
Der lå byens silkevevindustri på 1600- og 1700-tallet, og en tur rundt i områdets skjulte smug er som å sykle tilbake i tid, med brosteinsbelagte herligheter som Princelet Street som avslører originale rekkehus som dateres tilbake til georgisk tid. Spitalfields Market ligger i hjertet av dette berømte området.
Dette tidligere matmarkedet, som opprinnelig ble grunnlagt i 1638 og gjenopprettet av Kong Charles II i 1682, er nå hjemsted for original mote, smykker og kunsthåndverk, og har flotte spisesteder som passer for enhver smak og budsjett.

The Lloyd’s Building
Lloyd’s Buildings utvendige heiser og rør er et eksempel på bowellisme-arkitektur, og gjør det til et minneverdig landemerke i hovedstadens skyline. Bygningen er bygget på grunnlaget for East India House, det sentrale kontoret til det historiske East India Company. Bygningens banebrytende ‘innsiden-ut’ strukturen ser positivt futuristisk ut når den blir opplyst om natten.

Leadenhall Market
Fra sci-fi til eldgammel historie, det er bare en kort sykkeltur fra Lloyd’s Building til Leadenhall Market. Stedet markerer sentrum av det romerske London, med markedet som blomstret helt til Londons storbrann herjet i 1666. Når det igjen reiste seg fra asken, ble det gjenfødt som et nytt marked, og ble raskt et av byens mest kjente. Etter å ha gjennomgått forskjellige ansiktsløftninger gjennom århundrene, gjør den viktorianske skjønnheten det i dag til et perfekt filmsted – som i Harry Potter og de vises stein, da den var Diagon Alley.

London Bridge
London Bridge er noe av det mest kjente i byen. Den er én av 33 broer over Themsen, og det er de omkringliggende attraksjonene som gjør London Bridge til et must. Den er omgitt av kulturelle hotspots som Tower of LondonThe ShardSky Garden og Borough Market – én av byens mest historiske matarenaer.

Bank of England
Bank of England og deres museum ligger på hjørnet av Threadneedle Street, og er hjertet av Londons finansdistrikt. Den 10-etasjers Neo-Classical-bygningen er designet av arkitekten Sir Herbert Baker, og er full av utrolige kunstverk, mens historien som den åttende eldste finansinstitusjonen i verden gjør den til et fascinerende syn for spirende økonomer. Vil du se mer? Rett over veien ligger Royal Exchange, en elegant søylebygning kjent for sin luftige gårdsplass, intrikate friser og rike kongshistorie.

Se Kew ovenfra
Ta noen minutter for å nyte de overveldende scenene fra en av Storbritannias mest berømte hager med denne virtuelle omvisningen i Kew Gardens. Den gir et fugleperspektiv over Kews ikoniske glasshus, pagode og rolige utendørsområder. Denne omvisningen er et virtuelt tverrsnitt av Kew Gardens ro og storhet.
Du kan også besøke Kew Gardens and Palace fysisk, en uforglemmelig opplevelse.
Kilde:visitbritain

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no