London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Skjermbilde2016-06-03kl.13.20.08

South Downs er spredt på et område over 1600 km i Hampshire, samt West og East Sussex. Kalkåsene gjør at denne parken skiller seg fra de andre i England, men den inneholder også et bølgende landskap, gamle skogområder, vakre landsbyer, tradisjonelle landsbypøbber og produktive vingårder.

South Downs Way er 160 km lang, og begynner i Winchester. Denne katedralbyen er Englands gamle hovedstad og tidligere sete til Kong Alfred den store.

I byens store sal er det også et 700 år gammelt arthuriansk konferansebord. Winchester har en rik militærhistorie og flere museer i sentrum av byen, men det er Box Hill, South Downs også en sofistikert og kosmopolitisk destinasjon med et voksende rykte angående mat- og drikkeopplevelser.

Følg i Jane Austens fotspor til East Hampshire og utforsk den vakre markedsbyen Petersfield før du besøker husmuseet og biblioteket hennes iChawton. Her kan du følge Jane Austen-stien, og gå den samme ruten som hun gikk til markedsbyen Alton.

Den livlige markedsbyen Guildford, som ligger midt mellom South Downs og London, er en perfekt base for å oppleve dette området. Den befinner seg i vakre Surrey Hills, hvor det er flere gå- og sykkelstier rundt byen. I tillegg er det lett å komme seg til berømte North Downs Way. Den er også kåret til den beste byen for luksus-shopping utenfor London. Blandingen av historie, kunst og kultur betyr at det er så mye å gjøre i området at du kanskje forlenger oppholdet ditt!

Mid-Sussex ligger kun 15 minutter fra Gatwick og har et fantastisk hageutvalg som Borde Hill, Nymans og Wakehurst Place, luksuriøse spahoteller og flere vingårder. Krittunderlaget i dette området har gjort det mulig å opprette noen av Englands fineste vingårder, samt produsere musserende vin på nivå med den berømte Champagne- regionen. Vingårder som Denbies, Kingscot, Ridgeview, Rathfinney, Nutbourne, Bolney, Chapel Down og flere andre tar gjerne imot gjester.

South Downs Way går helt ned til Eastbourne, som er en populær kystdestinasjon. Byen har både en viktoriansk brygge og en marina i verdensklassen, noe som gjør den til et klassisk og moderne feriested. Som et naturlig startpunkt til nasjonalparken, kan du oppdage hvite klipper på Beachy Head og parken Seven Sisters . Dette kan gjøres til fots eller på sykkel, turistbuss uten tak, eller en tur med sjåfør i en klassisk Rolls Royce fra 1920-tallet.

Avstand til London
Nasjonalparken nås med togselskapet South West fra Waterloo til Guildford og Winchester.
Du kan også reise med Southern Trains fra London Victoria til Eastbourne. Reisetiden er fra 1 til 1,5 time.

Beste besøkstid
Reis om våren og tidlig om sommeren, sånn at du kan nyte varmen.
Vinteren kan være en flott årstid, og er en fin anledning til å besøke en koselig pøbb hvor du kan varme deg foran peisen.

 

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no