London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Carnaby Street  London

  • Oxford Street – Gaten er en av de største og viktigste handlegatene i London. Den strekker seg fra Marble Arch, gjennom Oxford Circus, og ut til St Giles Circus. I Oxford Street finner du kjente butikker og varehus som Selfridges, Marks and Spencer, Debenhams og John Lewis.
  • Regent Street – Dette er en velkjent handlegate i West End. Gaten preges av eksklusive butikker og nydelig arkitektur. Her finner du en rekke av de kjente merkevarehusene, og gaten er et must for deg som er på shoppingtur i London. Som en kuriositet er det verd å nevne at i 2011 kjøpte staten Norge, gjennom oljefondet, deler av bygningsmassen i Regent Street til en pris av 4,4 milliarder kroner.
  • Carnaby Street – Om du først er innom Oxford Street og Regents Street, bør du inkludere Carnaby Street på shoppingrunden. Gata ligger mellom de to mer kjente, men er regnet som viktigere historisk sett når det gjelder mote. Du kan gå deg vill i antallet fine, små butikker (over 100), og har mer enn nok av kaféer og barer å slå deg ned på om du skulle trenge litt hvile.
  • Kings Road – Ta turen til Chelsea og peil deg inn på Kings Road om du vil shoppe i eksklusive designerbutikker. I dette området ligger også flere av de store merkekjedene, som Zara og H&M. I Chelsea finner du dessuten et eget (og bra) antikvitetsmarked.
  • Knightsbridge – Dette området preges av sine mange og store varemagasin. Her ligger blant annet den berømte Harrods, og den litt mindre berømte Harvey Nichols. Innimellom varemagasinene finner du eksklusive designbutikker fra motehus du garantert har hørt om.
  • Bond Street – Denne gata er legendarisk i shoppingsammenheng, og ligger i det ærverdige nabolaget Mayfair. Her shopper fiffen, filmstjernene, de adelige, og andre berømtheter. Bond Street er Londons mest eksklusive gate, og butikkene du møter på er slike som Louis Vuitton, Burbery, Armani, Jimmy Choo, Dior, Victoria’s Secret, og lignende.
  • Neal Street – Denne gata ligger i Covent Garden og er kjent for mer hip og kul design. Her finner du mer urban mote, håndlagde smykker og accessories, og særegne greier som er vanskelig å finne andre steder. Titt også i sidegatene, og ta turen innom Covent Garden Market.

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no