London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

En komplett verden av eksotiske planter i Vest-London
Her, med over 100 attraksjoner i verdensklasse for enhver smak, opplever du 250 års historie i verdens mest berømte botaniske hager, som ligger i utkanten av Vest-London.
Det er mer enn 130 hektar med landskap og hager for deg å utforske, du kan vandre gjennom en gangvei med et tak av tretopper, og videre gjennom tropiske drivhus.
De gigantiske liljedammene i Vannlinljehuset vil overraske deg, du kan fordype deg i en eksotisk regnskog i Palmehuset, og dra gjennom 10 klimasoner i Princess of Wales Conservatory. Når du er på innsiden av Kew Palace og de kongelige kjøkkener, vil du oppdage historien til Kew og du kan utforske et vakkert georgiansk kongelig til uktssted.
Det er mange skreddersydde turer å velge mellom i Kew. Disse inkluderer gratis spaserturer, ridning på landtoget Kew Explorer, eller du kan ta Discovery- bussen.
Undergrunnstasjon: Kew Gardens

Treetop gangvei
Treetop gangvei ble åpnet i 2008 og gir en deilig utsikt over tretoppene og hagene nedenfor. Den 18 meter høye og 200 meter lange gangveien lar besøkende få anledning til å spasere rundt blant lindetrær, kastanjer og eiketrær, og gir sjansen til å inspisere fugler, insekter, lav og sopp på nært hold, og å se spirende blomster og frø som springer åpne om om våren.

Arboretet
Arboretet i Kew er et levende trebibliotek med over 14 000 botaniske og ornamentale samlinger som representerer over 2000 arter, inkludert sjeldne og eldgamle varianter. De gamle trærne, som ofte blir kalt ‘gamle løver’, omfatter bregnearten ginkgo biloba, som er en av de eldste i Kew, fra så langt tilbake som i 1762 da det ble plantet av prinsesse Augusta og prins Frederik.

Kew Palace og de kongelige kjøkken
Kew Palace er det mest intime av kongepalassene. Det ble bygget i 1631 og ble brukt av kongefamilien mellom 1729 og 1818. De mange fargene er autentisk gjenskapt i de georgianske rommene, og disse går du gjennom før du kommer til den noe skumle toppetasjen, som har vært uberørt i århundrer. De kongelige kjøkkener, som ble restaurert i 2012, gir et fascinerende innblikk i georgiansk liv og kokekunst.

Kew Gardens er et verdensarvsted
Les mer om de kongelige botaniske hagene, Kew

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no