London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Oppdag sørvest-London. Del 3

Oppdag sørvest-London.

Hvorfor bør jeg dra dit?
På overflaten er Barnes et godt etablert, attraktivt nabolag ved elven Themsen. En rolig landsby med en andedam som får deg til å føle at du er ute på den engelske landsbygden, og ikke 20 minutter fra det sentrale London. Men hvis du graver litt dypere, oppdager du ut at området også har en historie med rockestjerner og sin egen filmfestival.

Hva kan jeg gjøre der?
Først og fremst bør du nyte de fristende restaurantene og hyggelige pubene både i sentrum og langs elven. Stikk innom Rick Stein Barnes langs elvebredden for å smake på kreativ sjømat fra den prisbelønte kokken, eller prøv italienske spesialiteter på Riva, spis klassiske brasseriretter blant det bohemske interiøret på Annie’s, hør levende musikk på The Bull’s Head og få med deg solnedgangen ved elvebredden på The White Hart.

Deretter kan du utforske kulturtilbudene i Barnes. I september presenterer Barnes Film Festival lovende unge talenter, i tillegg til filmarrangementer, workshops, filmfremvisninger og diskusjoner med ledende personligheter innenfor filmbransjen. Festivalen støttes blant annet av den prisbelønte skuespilleren og regissøren Stanley Tucci og den berømte forfatteren/produsenten av Dr Who og Sherlock , Steven Moffat. Besøk OSO Arts Centre for tankevekkende skuespill og Barnes Fringe Festival.

Hvis du ser en film på Olympic Studios, er du i bygningen der ett av Londons mest berømte platestudioer lå, The Olympic Sound Studios. Her har artister fra Led Zeppelin og Jimi Hendrix til Oasis og The Arctic Monkeys spilt inn låter. Barnes er også stedet der T-Rex-vokalisten Marc Bolan døde i en bilulykke – det nøyaktige stedet der ulykken skjedde, på Queen’s Ride, er markert med Bolans Rock Shrine. Her kan fansen fremdeles komme for å minnes.

Utover musikklegender huser Barnes også et spesielt bevaringsområde – London Wetlands Centre – det perfekte sted for en frisk spasertur og en titt på dyrelivet.

Hvordan kommer jeg dit?
Barnes ligger 20 minutter med tog fra London Waterloo, eller en ti minutters busstur fra undergrunnsstasjonen Hammersmith på Piccadilly Line.

Rick Stein Barnes: https://www.rickstein.com/
Riva: http://www.barnesvillage.com/restaurants/riva.html
Annie’s: https://www.anniesrestaurant.co.uk/
The Bull’s Head: https://www.thebullsheadbarnes.com/
The White Hart: https://www.whitehartbarnes.co.uk/
Barnes Film Festival: https://www.barnesfilmfestival.com/
OSO Arts Centre: https://www.osoarts.org.uk/
Olympic Studios: https://www.olympiccinema.co.uk/
London Wetlands Centre: https://www.wwt.org.uk/wetland-centres/london/

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no