London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

London rock guidede turer

Vandreturer til både Queen-steder og andre steder som har vært viktige for noen av Storbritannias mest berømte rockeband, er for eksempel Classic Rock Legends Tour. Du kan også gå en tur til Freddie Mercurys siste hjem, Garden Lodge Mansion, i det fornemme Kensington-området. Selv om dette fremdeles er et privat hjem, kan du lese noen av brevene som folk har skrevet til minne om Freddie og slått opp på veggen der.

London er et naturlig stoppested på alle slags musikalske pilegrimsreiser. På London Rock-turene kan du dessuten få musikalske opplevelser, for eksempel på Classic Rock & Beatles Tour og Punk and New Wave Tour og mange flere. På Rock ‘n’ Roll London Tour tas du med til steder som har blitt berømte på grunn av blant annet The Beatles, Pink Floyd, Jimi Hendrix, The Sex Pistols, Blur og Oasis.
David Bowie-fans bør få med seg David Bowie Musical Walking Tour i nabolaget Brixton i Sør-London der Bowie bodde, eller ta en tidsreise med Swinging 60s Bus Tour, der du tas tilbake til dette musikkdefinerende tiåret.

En enkel vandretur rundt i Londons gater vil føre deg til steder som britiske rockelegender har gjort berømte. Berwick Street i Soho er stedet der omslagsbildet til Oasis’ banebrytende album (What’s The Story) Morning Glory ble tatt.

Besøk Handel & Hendrix Museum i 23 Brook Street for å høre mer om livene til to veldig forskjellige musikere som har bodd på denne adressen med noen hundre års mellomrom. Du kan forresten ikke komme til Englands hovedstad uten å gjenskape omslagsbildet på The Beatles’ legendariske album Abbey Road – dra opp til St John’s Wood og ta bilde på det berømte fotgjengerfeltet (Abbey Road Live Cam) (men pass deg for trafikken!).
Hvilken Beatle vil du være?

Classic Rock Legends Tour: https://bit.ly/3nxQyTl
Classic Rock & Beatles Tour og Punk and New Wave Tour: https://bit.ly/3i3VE8U
Rock ‘n’ Roll London Tour: https://bit.ly/3s7cxnw
David Bowie Musical Walking Tour: https://bit.ly/3ntUpAV
Swinging 60s Bus Tour: https://www.60sbus.london/
Handel & Hendrix Museum: https://bit.ly/3q3jFiQ
Abbey Road: https://www.abbeyroad.com/
Abbey Road Live Cam: https://bit.ly/3oy4Pk5

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no