London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

London fra bunn til topps

Markeder og shopping i London
Camden Market i nord og Portobello Road ved Notting Hill er markeder med en blanding av nytt og vintage. Mer eksklusiv shopping finner du bl.a. i New Bond Street som har et stort utvalg merkebutikker.
Over alt finner du små gater og torg som er verdt et besøk. På lørdager er det matmarked ved Duke of York Square, her finner du også Saatchi Gallery med moderne kunst. Leadenhall Market ligger i en vakker viktoriansk bygning i City og er kjent fra Harry Potter filmene.

Portobello Road og Notting Hill
Hvis du besøker området, vil du raskt forstå hvorfor filmskaperne valgte denne delen av London som innspillingssted. De søte pastellfargede fasadene og den sjarmerende stemningen skaper en spesiell atmosfære. Her kan du rusle rundt uten noe spesielt på programmet, og når du får lyst kan du ta et lite pitstopp på en pub eller kafé for å hvile føttene og nyte noe godt å drikke.
Den mest berømte gaten i Notting Hill heter Portobello Road. Her finner du verdens største antikke marked, Portobello Road Market. Hvis du har flaks og er dyktig til å prute, kan du komme hjem med veldig gode kjøp, men du vil definitivt ikke være alene når du prøver å finne gullperlene blant bodene.
Den enkleste måten å komme til Notting Hill på er med t-bane til Notting Hill Gate-stasjonen. Du kan ta både Central Line, District Line og Circle Line.

London from above
Hvis du vil se London fra oven er det flere alternativ. Du kan gå opp i tårnet på St. Pauls Cathedral eller bestille bord og spise middag på Oxo Tower. I London Eye får du en fantastisk utsikt over London.
Tips: Det er billigere å bestille billetter på nettet, og du slipper unna litt av køen.
Du må forhåndsbestille billetter hvis du skal opp i den grønne takterrassen Sky Garden eller toppetasjen på skyskraperen The Shard.

Camdern Market: https://www.camdenmarket.com/
Portobello Road: http://www.portobelloroad.co.uk/the-market/
New Bond Street: https://bit.ly/2KK1D61
Duke of York Square: https://dukeofyorksquare.com/
Saatchi Gallery: https://www.saatchigallery.com/
Leadenhall Market: https://www.leadenhallmarket.co.uk
St. Pauls katedral: https://bit.ly/3nJ58bn
OXO Tower: https://bit.ly/38vrF53
The London Eye: https://bit.ly/3rkQCc9
Sky Garden: https://bit.ly/3mK2FvW
The Shard: https://bit.ly/3aB1aOo

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no