London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

 

Fra 2. august ble det enklere for nordmenn å reise inn og ut av London og resten av Storbritannia. Nå fjerner britene sine svært strenge innreiseregler som i praksis har hindret folk å å reise inn i landet.
Lettelsene gjelder nordmenn og reisende fra resten av Europa: Fullvaksinerte personer får nå ankomme England uten å havne i karantene. På returen reiser fullvaksinerte nordmenn også karantenefritt fra Storbritannia.
Dett endrer seg stadig, men følg den oppdaterte situasjonen på gov.uk og fhi.no

«Nå i helga var jeg og en kamerat i Manchester og så ManU mot Fulham. Og hva dere klarer å få til! Et herlig 4-stjerners hotell. Det var 5 min å gå til trikken som gikk til Old Trafford. Billettene var helt prima. Rad 17, midt på banen med panoramautsikt til det som foregikk, og et par besøk i ManU-suiten. Ett før kampen og ett i pausen. Dette frister til gjentakelse!»
– Bjørn Pettersen
Prøv oss du og 

Alle som bestiller fotballtur før 1. september for sesongen 2021/22 er med i trekningen av to eksemplarer av boken Engelske fotballklubber igjennom 125 år.

Hvis kampen du har bestillt må spilles uten publikum, får du 100% tilbakebetalt. 

Opplev magien på Premier League kamper!

Drømmer du om å se ditt favorittlag live i Premier League? Gjør drømmen til virkelighet med en uforglemmelig fotballreise til England! Opplev den elektriske atmosfæren på et fullsatt stadion, kjenn adrenalinet pumpe når laget ditt scorer, og skap minner for livet.

Uansett om du er en diehard Arsenal-fan, en trofast Manchester United-supporter, en lidenskapelig Tottenham-fanatiker eller en begeistret Liverpool-tilhenger, har Premier League noe for deg. Se de beste spillerne i verden i aksjon, og la deg rive med av den intense rivaliseringen og den uforutsigbare spenningen.

Arsenal kamper: Opplev den unike atmosfæren på Emirates Stadium, der «The Gunners» jakter på pokaler. Se stjernespillere som Ødegaard og Saka i aksjon, og heier frem ditt favorittlag til seier.

Manchester United kamper: Besøk Old Trafford, «The Theatre of Dreams», og kjenn den historiske tyngden av dette ikoniske stadionet. Se Cristiano Ronaldo og Bruno Fernandes briljere på banen, og bli en del av den berømte «Red Army».

Tottenham kamper: Besøk Tottenham Hotspur Stadium, et av Europas mest moderne stadioner, og la deg fascinere av den innovative arkitekturen. Se Harry Kane og Son Heung-min lede laget til seier, og bli en del av den livlige «Lilywhite Army».

Liverpool kamper: Besøk Anfield, et stadion med en uforglemmelig atmosfære, og hør den berømte «You’ll Never Walk Alone»-sangen. Se Mohamed Salah og Virgil van Dijk dominere motstanderne, og bli en del av den lidenskapelige «Kop».

Premier League kamper: Uansett hvilket lag du holder med, kan du velge mellom et bredt utvalg av kamper og stadioner i Premier League. Opplev den engelske fotballkulturen på sitt beste, og bli en del av en uforglemmelig reise.

Gjør deg klar for en magisk fotballreise!

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no