London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål
Forestill deg å legge seg sliten og fornøyd på kvelden og vite at du slipper å våkne til larmen av vekkerklokken morgenen etter. Du kan snu deg dovent rundt i sengen, kysse din kjære på pannen og sove så lenge du vil. Og når du velger å stå opp, har du en ny, spennende London-dag foran deg, borte fra hverdagens gjøremål og mas.

Hva med en høst weekend med din kjære. Fra 420,- pr personSjekk vårt tilbud nå, og du kan bli med på flyet allerede denne weekenden.

Presiden hotell London er et stort og velholdt mellomklassehotell med flott beliggenhet ved Russel Square.
På hotell President er det restauranter, barer, coffeshop, souvernirbutikk og frisør. Det er gangavstand til restauranter, shopping, puber og fornøyelser.
Kontinental frokost inngår. Engelsk frokost mot lite tillegg.
Hotellet, som er et godt turistklassehotell, har beliggenhet på hjørnet av Russell Square med underground station bare 100m unna.
Gabgavstand til Covent Garden, British Museum, West End og  Oxford Street.
Alle rommene har te/kaffe i tillegg til andre bekvemmeligheter. Hotellet har en meget hyggelig bar og en restaurant.
I hotellets store Lounge serveres hver ettermiddag Afternoon Tea til en meget billig penge. President har også meget hyggelig bar med piano jazz fredag og lørdag kveld i Atrium Bar & Cafe.
Ja, jeg vil gjerne reise på weekendtur

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no