Flyplasser i London

Gatwick Airport, Norwegian lander her!

Norwegian lander på Gatwick med de fleste av sine fly. Ligger ca 45 km sør for London. En meget oversiktlig og grei flyplass både å lande og ta av fra.Oversiktlig og lett å finne fram. Norwegian har også utplassert innsjekkingsautomater.

Veldig rask sikkerhetssjekk.
Flyplassen har et meget stort utvalg av butikker og restauranter.
Flyplassen har 2 terminaler, North og South terminal. Alle Norwegian fly lander på South terminal.
Toget går hvert 15. min og stanser på Victoria Station hvor det er videre
undergrunnsforbindelse
Turen tar ca. 30 min.
Anbefales å bruke drosje fra stasjonen til hotellet da det kan bli mange linjebytter på undergrunnen. Skal du til St Giles, koster drosjen ca 100 kr

Billetter kan kjøpes på forhånd
Billetter kjøpes på forhånd her.

Stansted Airport hvor Ryan Air lander.

Selvom flyplassen opplever en sterk vekst er den lett å finne frem på, veldig bra kundeservice, og enkelt å finne frem til tog, buss, taxi osv.

Flyplassen har utviklet seg til den største lavprisflyplassen i London og har nå over 120 destinasjoner til Europa med flere enn 25 flyselskaper ? ta en kikk på linken nedenfor så får du oversikt over alle de interessante destinasjonene du kan nå direkte:

Enkleste måten å komme seg til London sentrum fra Stansted er med Stansted Express. Toget går hvert 15. min. og tar ca. 45 min til Liverpool Street Station.
Billetter kan forhåndskjøpes

Fra Liverpool Street Station er det togforbindelse til resten av England samt følgende undergrunnslinjer: Central, Circle, Metropolitan og Hammersmith & City Line.

Billetter kjøpes på forhånd her.

Heathrow Airport. Her lander SAS og BA

Heathrow har 4 terminaler. Terminal 1, 2 og 3 deler en togstasjon (Heathrow Central) og terminal 4 har sin egen stasjon. Nordmenn reiser normalt til og fra terminal l 4 . Vær oppmerksom på dette dersom du tar undergrunnen til flyplassen, slik at du går av på rett stasjon.

Heathrow Express:
Fra Heathrow kan man ta Heathrow Express til Paddington jernbanestasjon og så videre herfra med undergrunnen (?the tube?) til endelig bestemmelsessted. Undergrunnen ligger like ved jernbanestasjonen. Se link: Undergrunnskart. Denne tjenesten utføres 7 dager i uken og toget går hvert 15. minutt fra tidlig på morgenen til sent på kveld.

Det er godt skiltet fra hver terminal til togstasjonen på Heathrow. Det tar 23 min. fra terminal 4. Fra Paddington Station til Heathrow går toget fra plattform 6 eller 7.
Billetter kjøpes på forhånd her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *