London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

Første gang i London?

Følg vårt program for ikke å gå glipp av det du MÅ se i denne byen. Det er klart at på tre dager kan du ikke rekke alt. Men det er opp til deg om du vil erstatte noen av aktivitetene med noe annet som er mer i tråd med dine interesser…

DAG 1.
Som det siviliserte menneske du er, besøker du først dronning Elisabeth på Buckingham Palace. Så fordyper du deg i kongelig historie i Westminster Abbey før du flytter til Big Ben.
Deretter går turen til Picadilly Circus for å skrive/kjøpe et postkort. Så lunch i Soho og innkjøp i Covent Garden før du drar til Trafalgar Square og The National Gallery.

DAG 2.
Du starter med markedene i Camden Town. Regents Park ligger like i nærheten, og den er ideell for en piknik eller å beundre løvene i London Zoo som ligger like ved. Møtte du ikke dronningen på Buckingham Palace, ser du henne på museet Madame Tussauds i selskap med flere. Er du interessert i antikken, går du til British Museum der Rosette-steinen er. Eller kanskje du foretrekker å vandre i de livlige gatene i Spitalfields.

DAG 3.
En dag bestemt av tidevannet i Themsen…..først Londons mest berømte steder, Tower Bridge og Tower of London. En takk til Wilhelm Erobreren. Så til monumentale St Pauls Cathedral før vi kommer til skyskraperne i City. Foretrekker du Themsens sydbredd? Gå over Millenium Bridge og stikk innom Tate Modern: Det er museet over alle museer!

Vært i London før?

London har flere skatter i sekken. Spasér langs Canary Warf på Isle of Dogs. Der ser du en futuristisk by reise seg mot himmelen!
På motsatt elvebredd ligger Greenwich, med sine barokkhus som er en del av Unescos verdensarv. Her går du over på en Thames Clipper katamaran som tar deg til South Bank og London Eye, London Aquarium, London Dungeon eller helt til Tate Britain der du kan bli beruset av Turners tåkedis.

Andre gode tips:
1. Kjøp Travelcard når du skal reise med tuben, dette gjør det billigere å reise rundt i London, og ikke minst lett (kryss event av i bestillingsskjemaet).
2. Stikk innom Primark, her kjøpte vi tro kopier av Gucci sko, og hvem vil vel ikke gå ut på byen med slike godsaker på bena?
3. Kjøp snacks og drikke på et lokalt supermarket, og kos deg på rommet på kvelden.
4. Et meget godt tips er å ta kanalbåten fra Little Venice (som ligger like bak Paddinton St) og som ender midt i Camden sentrum. En tur som tar 45 minutter og går forbi London Zoo. Kanalbåten stopper ved slusa i Camden. Der kan du gå i land og ta deg en bedre lunch og en duggfrisk pint på uteserveringa på puben Lock 17, eller bare vandre rundt på Camden Market

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no