London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål
 

London med barnLondon er utmerket å reise til for familier på sommeren. Alltid noe å se, alltid noe å gjøre og så er engelskmenn veldig hyggelige mennesker.
Mange tror kanskje at England er kjedelig, ordinært, regnfullt og for nær oss for at det skal bli spennende. Selv elsker jeg  England og London og dens multikulturalisme og alle de spennende tingene du kan se og gjøre.

Severdigheter
Hvis været er bra bør du definitivt ta en tur i London Eye, det store pariserhjulet som står på kanten av Themsen. Imidlertid er det lurt å bestille på forhånd hjemmefra fordi ellers vil du først må stå i kø for å få billetter, og så stå i kø for å komme ombord i hjulet.
Madame Tussauds er en favoritt for alle aldre og noen av dukkene er så ekte at det er skummelt.
Igjen kan det være lurt å bestille hjemmefra for å kunne snike seg forbi den lange køen.

En ny attraksjon har nettopp åpnet portene utenfor i Leavesden, ca 3 mil fra London sentrum. Det er Warner Bros Studios, som har åpnet for Harry Potter turer i  store hangarene der deler av filmene ble spilt inn.
Hvis du er en Harry Potter fan, eller bare filmfantast, er dette en utrolig opplevelse. Her kan du stå i Galtvort store spisesal der scenen faktisk ble filmet.

Hit ut kan reiser du enkest ved å ta undergrunnsbanen til Euston og deretter ta toget til Watford Junction. Derfra går skyttelbusser ut til studio.
Billetter til Harry Potter selges kun som forhåndskjøp!

Hvordan komme seg hit
Hverken hoteller eller flybilletter til London er spessielt dyrt. Norwegian flyr fra mange steder til Gatwick, SAS og British Airways flyr til Heathrow og Ryanair til Stansted.

Fra flyplassen tar du tog inn til sentrum. Fra Heathrow, har du også muligheten til å ta t-banen Piccadilly Line. Det tar rundt en time å komme til sentrum, men turen koster rundt 3-4 pund .

Hotell hvor barna bor og spiser gratis
Å oppleve verdensmetropolen sammen med barna, er som å oppleve denne fantastiske storbyen på en helt ny måte.
For barna er det mest spennende å oppleve London fra andre etasje i en rød dobbeltdekker.
Opp til 2 barn bor og spiser frokost gratis i vår familiepakke.
London reise med barn

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no