London Blog

Vi kan vårt reisemål

London Blog

Vi kan vårt reisemål

1. Selfridges
De fleste shopoholikere kjenner nok allerede godt til det berømte luksusvarehuset Selfridges & Co, som har avdelinger på fire steder i Storbritannia. Flaggskipbutikken på Oxford Street åpnet i 1909 og er det nest største kjøpesenteret i Storbritannia. Butikken går over 6 etasjer og kan skryte av å ha verdens største dongeriavdeling, med et lager på mer enn 11 000 dongeribukser fra 60 forskjellige luksusmerker. Varehuset har dessuten 11 spisesteder å velge mellom. Vi anbefaler en tur på Aubaine hvis du vil ha vakre blomsterbakgrunner til det perfekte Instagram-bildet… og selvfølgelig mat av topp kvalitet!

2. Harrods
Harrods er mer enn bare shopping, det er et legendarisk britisk landemerke med en 184 år lang historie bak seg. Hvis du ønsker dekadens, ren overflod og eksklusive unike produkter, finner du alt du ønsker deg på Harrods. Harrods ligger i velstående Knightsbridge og er det største luksusvarehuset i Storbritannia med sine 330 avdelinger fordelt over 7 etasjer. Her finner du alt fra mote og mat til teknologi og ting til hjemmet. Hvis du elsker sko, bør du ta en tur innom Shoe Heaven i 5. etasje. Her finner du en hel etasje dedikert til sko, med mer enn 100 000 par sko fra verdens beste designere. Ingen tur til Harrods er komplett uten et besøk i de legendariske mathallene, der du finner et utvalg av de fineste delikatesser, søtsaker og viner fra hele verden

3. Bond Street
I denne legendariske gaten finner du en overflod av luksusbutikker, designermote, eksklusive smykker, antikviteter og flaggskipbutikker. Gaten ligger i hjertet av Mayfair og er delt inn i to deler. I den sørlige delen, Old Bond Street, finner du mange eksklusive smykkebutikker som Tiffany & Co, De Beers og Cartier. I den nordlige delen, New Bond Street, finner du haute couture-motehus som blant annet Chanel, Dior og Hermes. Vi anbefaler at du tar en tur innom Louis Vuittons flaggskipbutikk, som åpnet i 2010. Dette er Europas største Louis Vuitton-butikk med fire fantastiske etasjer fylt av luksus, og til og med en VIP-avdeling for eksklusive kunder.

4. Sloane Street
Den eneste gaten i London som kan konkurrere med Bond Street om pengene, er Sloane Street, som er full av luksuriøse designermerker og praktfulle utstillingsvinduer. Dette er premieplasseringen for mange flaggskipbutikker, blant annet Gucci, Tom Ford, Escada og flere. Sloane Street ligger i Royal Borough of Kensington and Chelsea, og dermed er disse butikkene i gangavstand fra både Harrods og Harvey Nichols. Når du vandrer rundt i Sloane Street, vil du oppdage en ting som går igjen – de mange superbilene! Den glamorøse gaten tiltrekker seg de uendelig rike, her har du sjansen til å nyte synet av Ferrarier, Lamborghinier og Bugattier etter en hard dag med shopping.

5. Liberty London
Til forskjell fra andre luksusbutikker har Liberty en unik karakter som er kraftig preget av britisk kulturarv. Den monokrome arkitekturen i tudorstil gjør at bygget virkelig skiller seg ut. Inngangen er omgitt av vakre blomsterbuketter – det perfekte stedet for vakre bilder eller en rask selfie. I tillegg til luksusvarer som mote, interiør og kosmetikk, er dette stormagasinet også kjent for de vakre tekstiltrykkene og stoffene. Utforsk det store utvalget av vidunderlige mønstre – her finner virkelig du alt du trenger, fra møbelstoffer til sysaker. Uansett om du drømmer om å bli designer eller er vel bevandret innenfor luksusvarer, er du garantert å finne noe helt utsøkt her.

6. Icon Outlet
Dette urbane premiumutsalget stod ferdig i slutten av 2018 og var nok et tilskudd til byens allerede store luksustilbud. Med 85 butikker som selger luksusmote under O2-kuppelen i Greenwich, har Icon Outlet introdusert designershopping til den berømte underholdningsarenaen for første gang. På de mange restaurantene og barene kan du få deg en forfriskning hvis du trenger en pause fra shoppingen. Kjøpesenteret tilbyr dessuten eksklusive tjenester som personlige shoppingassistenter, stylister, bærehjelp og en luksuslounge der du kan ordne taxfree-refusjoner.

7. Bicester Village
Selv om dette stedet ikke egentlig ligger i hovedstaden, er det vanskelig å ikke Bicester Village i Oxfordshire med sine mange premiumutsalg. Denne utendørs handlegaten full av luksusmerker og designerprodukter bare 46 minutter fra London Marylebone har sin egen stasjon og er dermed enkel å komme seg til. Her kan kunder glede seg over kolleksjoner fra verdens mest karismatiske motemerker, mange karakteristiske butikker og det nyeste innenfor designertrender, samt ta en matbit på en av de mange elegante kafeene, restaurantene og popup-utsalgene.

NYESTE INNLEGG

Legoland Windsor Resort er et fantastisk feriested som kombinerer moro, eventyr og magi for hele familien. Beliggende i den vakre byen Windsor, er dette resortet

Besøk denne praktfulle 17 hektar store eiendommen ved elvebredden midt i hjertet av Greenwich Maritime, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Billettene inkluderer tilgang

British Music Experience (BME) er et dynamisk museum og besøksattraksjon i London som tar deg med på en spennende reise gjennom Storbritannias musikkhistorie. Museet, lokalisert

Blenheim Palace ble bygget mellom 1705 og 1733 for John Churchill, den første hertugen av Marlborough, for å feire seieren over franskmennene i slaget ved

Museum of London Docklands er et museum som forteller historien om byens havn og industri. I 2023 åpnet museet en ny utstilling kalt Fashion City:

Tower Bridge: En praktfull bro med en rik historie Tower Bridge ble bygget mellom 1886 og 1894, og var den første hevebroen i London. Broen

Om Oss

Bloggen er et bidrag til å gi deg tips og råd for en minneverdig reise til London. 

Alt fra anbefalte reiseruter og de beste tidspunktene å besøke berømte attraksjoner til lokale spisesteder og kulturelle arrangementer. Enten du er interessert i kunst, historie, shopping eller gastronomi, vil vi veilede deg gjennom Londons mangfoldige tilbud.

Vi er dedikert til å gjøre din London-opplevelse uforglemmelig, og vi håper vi kan være din trofaste følgesvenn for å utforske denne fantastiske byen.

Bloggen drives som et supplement til Londontown.no.
Benytt den ekspertise vi har opparbeidet etter mer en 30 år som leverandør av reiser til London og England.

Følg meg

Siste innlegg

© 2000-2023. All Right reserved by Londontown.no